Δημήτρης Οικονόμου: «Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά μου»
Media

Δημήτρης Οικονόμου: «Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά μου»

Ο Δημήτρης Οικονόμου, εκτός από επιτυχημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής της ενημερωτικής ζώνης του ΣΚΑΙ είναι και πολύ περήφανος πατέρας για την κόρη του και τον γιο του που έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του Αλεξία Κουλούρη, επίσης δημοσιογράφο. Ο ίδιος μιλάει με τα πιο τρυφερά λόγια για την οικογένειά του... 

Περισσεύει προσωπικός χρόνος;

Είμαι ευχαριστημένος με όλα τα κομμάτια της ζωής μου. Τόσο με τα επαγγελματικά όσο και με τα προσωπικά. Αυτή είναι η ισορροπία και οι δύο βασικοί πυλώνες μου. Αν αυτές οι σταθερές είναι επάνω σε σωστή βάση, τότε προχωράς κανονικά και είσαι μια χαρά στη ζωή σου. Εάν κλονιστεί κάτι από τα δύο, τότε δεν πάμε καλά.

Πώς είστε ως πατέρας;

Είμαι πολύ τυχερός γιατί έχω πολύ καλά παιδιά. Διαβάζουν πάρα πολύ. Ιδιαίτερα ο μεγάλος μου ο γιος, ο οποίος είναι τώρα τρίτη λυκείου και ετοιμάζεται για τις εξετάσεις του. Βρίσκεται σε μια δύσκολη περίοδο, λόγω Πανελληνίων. Παρ’ όλα αυτά δεν ανησυχώ για εκείνον, γιατί είναι αριστούχος. Η κόρη μου είναι ακόμα καλύτερη, οπότε έχει ησυχάσει το κεφάλι μου. Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά μου. Δεν είμαι πιεστικός πατέρας. Φυσικά και τα δικά μου τα παιδιά, όπως όλα, πέρασαν από διάφορες φάσεις, όπως βαρεμάρες κ.ά. Εγώ δεν τα πίεσα ποτέ, αλλά τα άφησα να εξελιχθούν. Πάντα τούς είχα εμπιστοσύνη και τους έλεγα το σωστό. Ενας φίλος μου ψυχολόγος με είχε συμβουλεύσει να λέω πάντα αυτό που αισθάνομαι ότι είναι το σωστό. Και αυτό θα αποδεικνύεται κάποια στιγμή, με το πλήρωμα του χρόνου. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που έχω μια τόσο όμορφη οικογένεια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved