Bahar: Ζητούν απ’ τη Χιούλγια να χωρίσει τον Κενάν
Media

Bahar: Ζητούν απ’ τη Χιούλγια να χωρίσει τον Κενάν

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, η Σετσίλ αποκαλύπτει στην Γκανιμέτ πως ο Περτέβ την έχει παντρευτεί για να την εξαπατήσει και να της αποσπάσει χρήματα.

Η Μουγκιέ παίρνει το θάρρος και καλεί τον πατέρα της, αλλά η απογοήτευση, ύστερα από τη συνομιλία τους, θα είναι και πάλι αναπόφευκτη. Η Γκανιμέτ και η Σουλτάν αποφασίζουν να δώσουν ένα μάθημα στον Περτέβ. Η Γκανιμέτ είναι συγκινημένη από τη στήριξη, που δέχεται σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή. Έτσι, προτείνει στη Σουλτάν να πουλήσει το σπίτι της για να έχει κεφάλαιο η Εφσούν για το ατελιέ της και τους προσφέρει το δικό της σπίτι για να μείνουν. Η Νιλγκιούν και η Τζεϊλάν έχουν καλέσει τη Χιούλγια για να της μιλήσουν.

Η Τζεϊλάν της αποκαλύπτει πως τη νύχτα του φόνου βρισκόταν στο πέτρινο σπίτι, πως τα είδε όλα και τα βιντεοσκόπησε. Ως αντάλλαγμα για να μη μιλήσουν στην αστυνομία, ζητούν απ’ τη Χιούλγια να χωρίσει τον Κενάν και να του ζητήσει να παντρευτεί τη Νιλγκιούν. Η Χιούλγια, με μεγάλη δυσκολία, δέχεται τον εκβιασμό για να μην μπει η κόρη της στη φυλακή και μιλά στον Κενάν έτσι όπως ακριβώς της ζήτησαν η Νιλγκιούν και η Τζεϊλάν…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved