Μαραντίνης-Χρηστίδου: Στο Νεπάλ με το Celebrity Travel
Media

Μαραντίνης-Χρηστίδου: Στο Νεπάλ με το Celebrity Travel

Ο “Mr. Travel”, Νίκος Κοκλώνης, μας ταξιδεύει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου στις 00.30, στην πρωτεύουσα του Νεπάλ, το διάσημο Κατμαντού, με καλεσμένους τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Στην πόλη που είναι κτισμένη σε υψόμετρο 1.400 μέτρων, ο Νίκος καλεί τη Σίσσυ και τον Θοδωρή στο πιο εκλεπτυσμένο και ξακουστό εστιατόριο της πόλης, να γευτούν την τοπική κουζίνα και να απολαύσουν ένα μοναδικό δείπνο τηρώντας τις παραδόσεις του Νεπάλ.

Θα γνωρίσουν από κοντά την επίγεια θεότητα Κουμάρι στο ανάκτορό της στην κεντρική πλατεία του Κατμαντού, θα επισκεφθούν μεσαιωνικά μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς, ναούς αφιερωμένους στο ερωτικό Κάμα Σούτρα, παγόδες και παλάτια αρχιτεκτονικά αριστουργήματα, αλλά και υπαίθριες αγορές όπου οι έμποροι θα κάνουν τα πάντα για να τους πείσουν να αγοράσουν την πραμάτεια τους!

Για πρώτη φορά το αγαπημένο ζευγάρι της σόουμπιζ θα δώσει κοινή συνέντευξη. Μιλούν για τη σχέση τους, την οικογένειά τους, τα επαγγελματικά τους, για το πώς γνωρίστηκαν και μας διηγούνται αστείες ιστορίες από την καθημερινότητά τους.

Στο Celebrity Travel, την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου, στις 00:30, στον ΑΝΤ1.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved