Σάββας Πούμπουρας: «Η πιο ωραία τηλεοπτική στιγμή ήταν κυρίως οι φάρσες»
Media

Σάββας Πούμπουρας: «Η πιο ωραία τηλεοπτική στιγμή ήταν κυρίως οι φάρσες»

Ο Σάββας Πούμπουρας σε συνέντευξή του μίλησε για τα αρνητικά δημοσιεύματα και τις καλύτερες στιγμές στην τηλεόραση.

Τι κακό έχει γραφτεί για σένα και σε έχει πειρά­ξει;

Όταν ξεκίνησα στην τηλεόραση, σαφώς δεν είχα ιδέα του χώρου και σίγουρα με πείραζαν κάποια πράγματα. Είχαν γραφτεί ατάκες του τύπου: «Ο πουθενάς.,.», «Ο ποιος είναι...;», «Ο τίποτας...». Όταν μπαίνεις κάπου και ακούς αυτά λες: «Ότι, τι γίνεται;»

Αντιμετώπισες τρικλοποδιές;

Όχι, δεν νομίζω. Η πιο ωραία τηλεοπτική στιγμή ήταν κυρίως οι φάρσες, είναι κάτι που θα μου μείνει αξέ­χαστο.

Είσαι ο άνθρωπος που κάνει πλάκες και αστεία;

Βεβαίως είμαι, μάλιστα μπορώ να κρατηθώ και πολύ σοβαρός. Μπορώ να κρατήσω την πλάκα και να την τραβήξω στα άκρα, σε σημείο που ο άλλος είναι έτοιμος να βάλει τα κλάματα.

Είσαι έτσι στη ζωή σου;

Συνήθως οι άνθρωποι που κάνουν αρκετό χαβαλέ ή βρίσκονται στην τηλεόραση και κάνουν αυτή τη δουλειά, δεν σημαίνει ότι είναι έτσι και στο σπίτι τους. Παρ' όλα αυτά, είμαι Θετικό5, όταν μπορώ να κάνω πλάκα σε κάποιον, την κάνω, αλλά δεν είμαι όλη την ώρα έτσι. Είναι κουραστικό, δεν μπορεί να έχεις όλη την ώρα μια έτοιμη ατάκα. Έχουμε και φυσιολογική ζωή, εντάξει... (Γέλια.)

Γνωρίζει κάποιους καλύτερα από κάποιους άλλους μέσα στο παιχνίδι;

Ναι, γνωρίζω την Ελεονώρα (Μελέτη), την Γκαλένα (Βελίκοβα) και τον Αλέξη (Κωστάλα), που ήμασταν και στο πρώτο «Dancing with the stars» μαζί. Από παίκτες ξέρω τους περισσότερους, είναι εξαιρετικοί και νομίζω ότι θα πάει πάρα πολύ καλά. Είναι νεανικό, είναι ωραίο. Το «Dancing with the stars» το έβλεπα πάντα. Έχει ωραία μουσική, πολλές εναλλαγές, είναι ενδιαφέρον.

Έχοντας υπάρξει παίκτης στο σόου, τι έχεις να θυμάσαι ως εμπειρία;

Άγχος μεγάλο, ήταν δύσκολο, είχε ,πολύωρες προπονήσεις είχα ζοριστεί πολύ, είχα αδυνα­τίσει πολύ και δεν μου άρεσε είχα προβλήματα, αλλά πέρασα ωραία. Τώρα καταλαβαίνω 100% τους παίκτες, γι’ αυτό θα μπορέσω να τους βοη­θήσω λίγο.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved