Κωνσταντίνα Κλαψινού: «Δεν ασχολούμαστε με τις ζωές των άλλων»
Media

Κωνσταντίνα Κλαψινού: «Δεν ασχολούμαστε με τις ζωές των άλλων»

Η Κωνσταντίνα Κλαψινού πρωταγωνιστεί στην σειρά του ΑΝΤ1, «Κάτι χωρισμένα παλικάρια». Μοιράζεται κοινά χαρακτηριστικά με τον ρόλο τον οποίο υποδύεται;

«Με τη «Δανάη» έχουμε διαφορετικά βιώματα, αλλά κοινά σημεία, ως δύο κοπέλες του σήμερα. Ανησυχίες για το μέλλον και την προσωπική ζωή. Επίσης, είμαστε και οι δύο αποστασιοποιημένες από όσα συμβαίνουν γύρω μας. Μας απασχολεί λίγο περισσότερο ο εαυτός μας, αλλά με την καλή έννοια, όχι με εγωπάθεια. Δεν ασχολούμαστε με τις ζωές των άλλων. Είμαστε λίγο στον κόσμο μας! Ανέκαθεν δεν έμπαινα σε καταστάσεις που αφορούσαν άλλους και μεγαλώνοντας παρατηρώ ότι αυτό εξελίσσεται» τόνισε στο TV Έθνος.

-Προτιμάς να υποδύεσαι κωμικούς ή δραματικούς ρόλους;

«Ενώ φαινομενικά περνάμε καλύτερα στην κωμωδία και το κλίμα είναι λίγο πιο ανάλαφρο συγκριτικά με τα δραματικά, οφείλω να ομολογήσω πως σε δραματικούς ρόλους βρίσκω περισσότερα στοιχεία πάνω στα οποία μου αρέσει να δουλεύω και να εξελίσσομαι. Νιώθω λίγο περισσότερη οικειότητα με τους δραματικούς ρόλους.»

-Υπάρχει κάποια συμβουλή που σου έχει δοθεί και την ακολουθείς πιστά;

«Τόσο οι δάσκαλοι στη σχολή όσο και οι σκηνοθέτες μας διδάσκουν πολλά. Από τον Βασίλη Θωμόπουλο φέτος έχω πάρει σημαντικά μαθήματα. Αν μπορώ να ξεχωρίσω ένα μεγάλο μάθημα, αυτό μου το έδωσε ο άνθρωπος που με έμαθε να ακούω. Είχα μονίμως λόγο, άποψη, γνώμη, και εκείνος με δίδαξε πως πρέπει να μάθω να., ακούω ακόμα και αυτό με το οποίο δεν συμφωνώ. «Είναι μεγάλο προσόν το να ακούς» ..έλεγε. Δεν θα ήθελα να αναφέρω το όνομα του.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved