Νικολούλη: Αλίμονο αν τόσα χρόνια που ερωτοτροπώ με τον κίνδυνο, στεκόμουν στις απειλές που δέχομαι!
Media

Νικολούλη: Αλίμονο αν τόσα χρόνια που ερωτοτροπώ με τον κίνδυνο, στεκόμουν στις απειλές που δέχομαι!

Μάχιμη δημοσιογράφος -και μάλιστα στο σκληρό πεδίο του αστυνομικού ρεπορτάζ- εδώ και σχεδόν 30 χρόνια, η Αγγελική Νικολούλη έχει κάνει τη μεγάλη ανατροπή στα τηλεοπτικά δεδομένα με το «Φως στο τούνελ» και με ποσοστά τηλεθέασης που κόβουν την ανάσα. Είναι αφοσιωμένη στην έρευνα και συνεχίζει να καταπιάνεται με σκοτεινές υποθέσεις που αφορούν ανθρώπινες ζωές. Ατρόμητη, τολμηρή και πιστή στο φλερτ της με τον κίνδυνο, για εκείνη δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα, αλλά τέλειος ερευνητής.

Τόσα χρόνια ψάχνετε το «Φως στο τούνελ». Από πού αντλείτε τη δύναμη να συνεχίζετε με το ίδιο πάθος;

Αγαπάω τη δουλειά μου και το πάθος μου γι' αυτή παραμένει το ίδιο, όπως και όταν πρωτοξεκίνησα στο «Τούνελ». Δύναμη μου δίνουν οι φίλοι της εκπομπής οι τηλεθεατές που μας ακολουθούν πιστά 23 χρόνια. Μας στηρίζουν και εκφράζουν την αγάπη τους με κάθε τρόπο.

Εχετε σκεφτεί τι θα ήταν αυτό που θα μπορούσε να σας κάνει να πείτε «τέλος»;

Δεν κάνω τέτοιες αρνητικές σκέψεις. Τα απρόοπτα υπάρχουν στη ζωή και πορεύεται κανείς ανάλογα. Αν διαπιστώσω ότι οι τηλεθεατές κουράζονται από την παρουσία μου στο γυαλί και συμβεί το ίδιο και με εμένα, τότε θα αλλάξω επαγγελματική πορεία. Σε τέτοιες περιπτώσεις οφείλεις να κάνεις την αλλαγή και όχι να μένεις σε κάτι που λιμνάζει.

Εχετε πει επανειλημμένως ότι έχετε δεχθεί απειλές για τη ζωή σας. Κάθε φορά που συνέβαινε αυτό, ποια ήταν η πρώτη σας κίνηση;

Τις προσπερνώ. Αλίμονο αν τόσα χρόνια που ερωτοτροπώ με τον κίνδυνο, σε εκατοντάδες υποθέσεις που ερευνώ, στεκόμουν στις απειλές που δέχομαι!

Υπάρχει κάποιο περιστατικό που σας σημάδεψε;

Δεν είναι μόνο ένα, είναι πάρα πολλά και διαφορετικά. Τα βίωσα έντονα και την περίοδο που ερευνούσα τα «Παιχνίδια της Ζωής». Στις τόσες πολύκροτες υποθέσεις που φέραμε στο φως και απασχόλησαν ιδιαίτερα την κοινή γνώμη, υπήρξαν σημαντικές στιγμές που είναι αδύνατο να ξεχάσει κανείς. Ειλικρινά, δεν ξέρω τι να πρωτοθυμηθώ...

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved