Μένιος Φουρθιώτης: «Θα ήθελα να καλέσω στα Αποκαλυπτικά τη Melania Trump»
Media

Μένιος Φουρθιώτης: «Θα ήθελα να καλέσω στα Αποκαλυπτικά τη Melania Trump»

Τι άποψη έχει για την Ελένη Μενεγάκη, τι τον συνδέει με τη Φαίη Σκορδά, πώς ήρθε ξανά κοντά με τον Γιώργο Λιάγκα και γιατί θα ήθελε να καλέσει στην εκπομπή του την πρώτη κυρία της Αμερικής Μelania Trump; Ο Μένιος Φουρθιώτης απαντά σε όλα... 

Με τον Γιώργο Λιάγκα υπήρχε «πόλεµος» και ξαφνικά σάς είδαµε να τα λέτε για την εκποµπή σου φιλικά...

Καλά, δεν ανταλλάξαµε και όρκους αίµατος. Τη δουλειά µου έκανα, τη δουλειά του εκείνος. Λέγαµε κι εγώ και οι συνεργάτες µου την άποψη και το ρεπορτάζ µας και εκείνος έκανε το ίδιο από τη δική του πλευρά. Οταν κάναµε συνέντευξη, ρωτήθηκε, απάντησε, όπως στο παρελθόν σε άλλους ρόλους είχα κάνει κι εγώ. ∆εν έχουµε να χωρίσουµε κάτι, ούτε µε τον Λιάγκα ούτε µε κανέναν.

Υπάρχουν τελικά φιλίες στον χώρο; Ελεγες πως η Φαίη Σκορδά είναι φίλη σου.

Υπάρχουν φιλίες στον χώρο, τόσο δύσκολες και πολύτιµες και σπάνιες, όσο σε κάθε άλλον χώρο και στη ζωή όλων. Η Φαίη είναι ένας γλυκός άνθρωπος, µια αυθεντική γυναίκα, µια ωραία εξαίρεση στον κανόνα της αυταρέσκειας και του εγωκεντρισµού της τηλεόρασης.

Πιστεύεις ότι η Φαίη είναι η... βασίλισσα της τηλεόρασης;

∆εν υπάρχουν πια... βασίλισσες στην τηλεόραση. Οσο για τη Φαίη, νοµίζω πως είναι πολύ δηµοκρατική για να δεχτεί τίτλους από άλλο πολίτευµα. Ας πούµε, λοιπόν, πως είναι η καλύτερη κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της τηλεόρασης (σ.σ.: γέλια). Η Φαίη, από τότε που ήρθε στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε την εκποµπή της στο Alter, έδειξε ότι στην τηλεοπτική πραγµατικότητα ήρθε για να µείνει. Είναι ζεστή, άµεση και ευχάριστη. Πιστεύω ότι έχει πολύ µέλλον και, ναι, είναι φίλη µου.

Και η Μενεγάκη; Τον έχει χάσει τον «θρόνο» λες; Και, αν ναι, τι έφταιξε σε αυτό;

Η Ελένη Μενεγάκη, ανεξάρτητα από τα σκαµπανεβάσµατα στα νούµερα τηλεθέασης, είναι µια από τις ελάχιστες σταθερές τηλεοπτικές αξίες. Εκτός από πετυχηµένη παρουσιάστρια, είναι πάνω από όλα ένας έξυπνος άνθρωπος που θα βρει τρόπο να ξεπεράσει όλα τα εµπόδια. Οταν µια γυναίκα σαν τη Μενεγάκη είναι επικεφαλής της ψυχαγωγίας -και όχι µόνο- για δεκαετίες, δεν έχει να αποδείξει τίποτα άλλο, ούτε καν στον ίδιο τον εαυτό της.

Τελευταία «φλερτάρεις» µε την Ευαγγελία Αραβανή. Τι πιστεύεις γι’ αυτήν;

Μου αρέσει. Είναι πολύ όµορφη γυναίκα, πολύ αριστοκρατική, µελετηµένη, προσεκτική και σου φτιάχνει και τη διάθεση να τη βλέπεις τόσο φίνα στην τηλεόραση!

Ποιον δεν θα καλούσες ποτέ στην εκποµπή σου ή δεν θα έπαιζες θέµα του;

Όλους θα τους καλούσα και όλων θέµα θα έπαιζα. Ο τηλεοπτικός αέρας δεν είναι αµπελοχώραφό µας να επιβάλλουµε εµείς τις συµπάθειες ή τις αντιπάθειές µας. Ολοι έχουν δικαίωµα να µιλήσουν, όσο κι εµείς να ρωτήσουµε. Ακόµα και τα πλέον αµφιλεγόµενα πρόσωπα, αν δεν τα «χαϊδέψεις» αλλά τα ρωτήσεις στα ίσα, ό,τι οφείλεις να ρωτήσεις, επιβάλλεται να το κάνεις. Οχι να τα καλέσεις για τα νούµερα τηλεθέασης, ούτε για να τα χλευάσεις, αλλά για να ρωτήσεις, ψάχνοντας την αλήθεια τους! Οφείλεις να το κάνεις.

Και ποιον θέλεις πολύ στην εκποµπή σου και δεν τον έχεις καταφέρει ακόµα;

Ολοι οι άνθρωποι που δεν έχω συναντήσει είναι πρόκληση. Οπως και αυτοί που έχω συναντήσει, είναι µεγάλη η τιµή που µου έκαναν. Η εµπιστοσύνη τους είναι δώρο. Και µιλάω για όλους, από τη θεϊκή Ζωή Λάσκαρη, αλλά και την κυρία Μαρία από το Αγρίνιο που ήρθε στο στούντιο να πάρει το δώρο της και ήταν µια γλύκα. Μιλάω για τους ανθρώπους που µοιράζονται τον πόνο ή την αγωνία τους για τα µεγάλα θέµατα της ζωής τους, για πραγµατικές οδύνες και προβλήµατα ανυπέρβλητα. Αν θέλεις να σου πω, όµως, ένα πρόσωπο που µε κεντρίζει θα σου πω τη Μελάνια Τραµπ (σ.σ.: γέλια). Θα ήθελα να τη ρωτήσω αν όντως περνάει κρίση στον γάµο της µε τον Αµερικανό Πρόεδρο και πώς νιώθει για τις αποκαλύψεις σχετικά µε τις «περιπέτειές» του!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved