Το ξέσπασμα του Μένιου Φουρθιώτη: «Τα... τέρατα της καθαρότητας και της ηθικής, ας µε κατασπαράξουν»
Media

Το ξέσπασμα του Μένιου Φουρθιώτη: «Τα... τέρατα της καθαρότητας και της ηθικής, ας µε κατασπαράξουν»

Ο Μένιος Φουρθιώτης, σε μία συνέντευξη εξομολόγηση, παραδέχεται πως έχει κάνει πολλά λάθη, δηλώνει πως δεν απαρνείται το παρελθόν του και προκαλεί όλους όσοι τον χλευάζουν να το κάνουν ακόμα πιο... έντονα!

Οταν δέχεσαι «πυρά» από τα social µε το περίφηµο #sixamenios, πώς νιώθεις; ∆εν µπορεί να µη σου σφίγγεται το στοµάχι.

Κι όµως! Κατ’ αρχάς µε το #sixamenios γελάω και κάνω πλάκα και στον αέρα της εκποµπής! Το κοινό, ακόµα και αν γίνεται καυστικό ή άδικο, είναι σεβαστό. Εκτίθεσαι; Θα δεχτείς την κριτική, ακόµα και αν αγγίζει τη χλεύη. Οι επαγγελµατίες είναι που µε ενοχλούν. Οσοι κάνουν διατεταγµένες υπηρεσίες, καλλιεργώντας κλίµα, εξυπηρετώντας συµφέροντα και στήνοντας τα παιχνίδια. Εκεί δεν ενοχλούµαι απλώς. Εκεί θυµώνω.

Εχεις περάσει δύσκολα κι αυτό σε έχει «ατσαλώσει», λένε όσοι σε γνωρίζουν. Ισχύει;

Ναι! Μερικοί άνθρωποι γεννιούνται και πρέπει να παλέψουν πιο πολύ για να φτάσουν στις απλές αφετηρίες των υπολοίπων. Μερικοί άνθρωποι χρειάζεται να αγωνίζονται ακόµη και για την ύπαρξή τους. Μερικοί άνθρωποι δεν τα βρίσκουν όλα στρωµένα µε ροδοπέταλα στη ζωή. Γι’ αυτό δεν αντέχω ό,τι αφορά παιδιά ή κακοποιηµένες γυναίκες, ίσως. Μου είναι αφόρητο και δεν µπορώ να το κρύψω. Αλλά αυτά όλα αφορούν τη δουλειά που εγώ πρέπει να κάνω στη ζωή µου και τον εσωτερικό µου αγώνα. ∆εν υπάρχουν εξωτερικές βοήθειες, ούτε από µηχανής θεοί εδώ. Μόνο εσύ, ο εσωτερικός σου χαµός, η αλήθεια σου. Και ο αγώνας σου. Και κανείς, µα κανείς, δεν έχει δικαίωµα να περιθωριοποιεί ανθρώπους, να τους διαχωρίζει, να τους κατατάσσει, να τους αποκλείει. Οσο µπορώ θα το φωνάζω, ουρλιάζοντας, κι ας µείνω ακόµα και χωρίς φωνητικές χορδές!

Πάρα πολλοί σε «χτυπούν» για το παρελθόν σου µε την Τζούλια, ακόµα και σήµερα. Το θεωρείς… χτύπηµα κάτω από τη µέση;

Το θεωρώ απλά ευκολία αυτών των «πολλών». ∆εν έχω κρύψει το παρελθόν µου. ∆εν έχω πει πως είµαι αλάθητος. ∆εν έχω πει ψέµατα, ούτε έχω εφεύρει κάτι άλλο από αυτό που ήταν. Να είσαι σίγουρος πως ο πρώτος που έστησε τον εαυτό του στο εκτελεστικό απόσπασµα της αµφισβήτησης ήµουν εγώ! Και δηµόσια βγήκα και είπα πως έκανα λάθη! ∆εν σκότωσα, δεν πλούτισα πουλώντας ναρκωτικά ή τη δυστυχία των άλλων, αλλά, ναι, έκανα λάθη! Πλήρωσα και πληρώνω το κόστος, κυρίως µέσα µου, εγώ ο ίδιος, µε µια πάλη συνεχή µε τον εαυτό µου, τον οποίο δεν χάιδεψα και δεν του χαρίστηκα ποτέ. Ούτε κανένας άλλος, όµως, το έκανε! Τα... αλάθητα θηρία, λοιπόν, αυτά τα τέρατα της καθαρότητας και της ηθικής, ας µε κατασπαράξουν. Και ας χαίρονται την υποκρισία τους το βράδυ στα σκοτάδια, έξω και µέσα τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved