Ποιος λέει: «Η Αραβανή δεν πάσχει από… οξεία ψωνίτιδα όπως οι περισσότεροι προβεβληµένοι»
Media

Ποιος λέει: «Η Αραβανή δεν πάσχει από… οξεία ψωνίτιδα όπως οι περισσότεροι προβεβληµένοι»

Επί... παντός τηλεοπτικού επιστητού σχολιάζει ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος ανήκει στο πάνελ της εκπομπής που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά...

Έχεις καταπιεστεί ποτέ από παρουσιάστρια;

Είχα καταπιεστεί πάρα πολύ στο παρελθόν. Σε αυτές τις περιπτώσεις, επειδή είσαι µικρότερος, αναγκαστικά λες «ναι». Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει µία τροµερή καταπίεση, όχι µόνο από παρουσιάστριες, αλλά και από την «αυλή» που συνήθως όλες έχουν. Αυτή η «αυλή» υπήρξε τροµερά καταπιεστική για εµένα, µέχρι που ένιωσα και στοιχεία αλλοίωσης της προσωπικότητάς µου. Η ευκαιρία που σου δίνει η τηλεόραση όταν είσαι µικρότερος πληρώνεται µε αυτόν τον τρόπο, είναι σαν αντίτιµο το πόσο καταπιέζεσαι και πόσο σε ισοπεδώνει.

Υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση που σε στύβουν σαν λεµονόκουπα και σε πετάνε. Θα ξαναέκανες ποτέ τέτοιες συνεργασίες;

Όχι, δεν θα το έκανα ποτέ. Όταν είµαστε µικρότεροι, κάνουµε παραχωρήσεις και εγώ έκανα πάρα πολλές. Υποστήριζα, έκανα και έλεγα πράγµατα που δεν τα πίστευα. Συναναστρεφόµουν ανθρώπους τους οποίους δεν πίστευα. Σε αυτή την ηλικία δεν θα το έκανα ξανά µε τίποτα. Προτιµώ να πάω στο βουνό και να καλλιεργήσω τσάι ή να ψάχνω ραδίκια.

Ποια πρόσωπα «πουλάνε» πλέον στα περιοδικά;

Κανείς, κι αυτό είναι πολύ αισιόδοξο γιατί τα περιοδικά, τα media και οι εφηµερίδες έχουν δηµιουργήσει «τέρατα» και φταίµε εµείς. Πλέον δεν υπάρχουν «ταραξίες» στην Ελλάδα. Αυτοί που κάποτε τους αποθεώναµε δεν «πουλάνε» στα εξώφυλλα και το λέω εγγυηµένα εγώ, που κάνω αυτή τη δουλειά πάνω από 25 χρόνια. Κόβω το κεφάλι µου ότι δεν «πουλάει» κανείς πλέον στο εξώφυλλο! Ο κόσµος έχει στραφεί αλλού.

Τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Μουτσινά στο «Sunday live show» τους είδες;

Ναι, φυσικά. Αυτό το σόου µού άρεσε πάρα πολύ, κι ας µε βρίζουν όλοι (σ.σ.: γελάει)! Είµαι της παλιάς τηλεόρασης, βαρέθηκα τις ζούγκλες, τις οποίες έχω ζήσει και ως δηµοσιογράφος και ως τηλεθεατής. Φτάνει µε τις ζούγκλες! Εµένα τα σόου µού αρέσουν. Ας δούµε κάτι διαφορετικό από ανθρώπους που αγωνίζονται για να φάνε. ∆εν µπορώ άλλο να βλέπω αυτό το πράγµα ως τηλεθεατής.

Η Ευαγγελία Αραβανή στο «Dancing with the stars» πώς σου φαίνεται;

Σε αυτό το κορίτσι µού αρέσει το πόσο γερά πατάει στα πόδια της. Είναι πάρα πολύ προσγειωµένο κορίτσι και δεν πάσχει από… οξεία ψωνίτιδα όπως οι περισσότεροι προβεβληµένοι. ∆ιαθέτει την απαιτούµενη λάµψη για να κάνει σόου. ∆εν ξέρω τι θα έκανε σε µία live εκποµπή, πάντως όπου την έχω δει µου αρέσουν ο τρόπος που χειρίζεται τα φορµάτ και το πόσο άνετη είναι. ∆εν έχει καµία έπαρση και το λέω εγγυηµένα, την έχω «τσεκάρει» και µπράβο της που πορεύεται µε αυτόν τον τρόπο.

Τη Σάσα Σταμάτη την είδες στο νέο της εγχείρηµα;

Χαίροµαι πολύ για εκείνη. Πιστεύω ότι η Σάσα ήθελε ανέκαθεν να κάνει αυτό το βήµα. ∆εν είµαι σίγουρος αν επιθυµούσε να είναι εκείνη αποκλειστικά στο τιµόνι µιας εκποµπής ή να δηµιουργήσει µια παρέα, µια οµάδα. Παρ’ όλα αυτά, το ότι ηγείται µιας εκποµπής θα της κάνει πάρα πολύ καλό. Η Σάσα είναι πολύ καλό άτοµο και πολύ καλή δηµοσιογράφος. Ξέρει να αναζητά την είδηση µε ένα θάρρος και θράσος που πολλοί δεν διαθέτουµε. Πιστεύω ότι θα τα πάει µια χαρά. Της αξίζει!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved