Survivor 2: Η πρώτη ανάρτηση της Ξένιας μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι
Media

Survivor 2: Η πρώτη ανάρτηση της Ξένιας μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι

Η Ξένια των Rec την Πέμπτη το βράδυ, σύμφωνα με την απόφαση του κοινού αποχώρησε από το Survivor 2 αλλά δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην Ελλάδα. Όμως έχει αποκτήσει επαφή με τα social media στα οποία ανήρτησε και το πρώτο της μήνυμα. 

Η τραγουδίστρια, φανερά πικραμένη για την απομάκρυνσή της από τους Διάσημους, την ομάδα με την οποία αγωνίστηκε όλο αυτόν τον καιρό, έγραψε στο πρώτο αυτό μήνυμά της: «SUR – VI – VORS Ένα τόσο όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Νιώθω πραγματικά ευλογημένη για όλο αυτό που έζησα, μια διαφορετική πλευρά της ζωής, σκληρή, γεμάτη από δυνατές εμπειρίες.. μέσα από αυτή πήρα μαθήματα ζωής, έμαθα να εκτιμώ αυτό που θεωρούσα δεδομένο, έκανα κάποιες δυνατές φιλίες και κράτησα για τον εαυτό μου κάθε ηλιοβασίλεμα για να θυμάμαι. Έτσι έζησα με τον δικό μου τρόπο και εγώ το #Survivor και θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη σας.

Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσω το ταξίδι για την επιστροφή στην Ελλάδα μας και νιώθω μεγάλη λαχτάρα να ξαναδώ τους ανθρώπους μου που τόσο μου έλειψαν αυτούς τους 2 μήνες, την οικογένεια μου και τους REC !

Είμαι τόσο τυχερή που έζησα μια εμπειρία τόσο δυνατή που τώρα δυσκολεύομαι να αφήσω πίσω..».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved