Media

Hell’s Kitchen: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε:«Είσαι ο αδύναμος κρίκος και από εδώ θα βγει ο καλύτερος…»

Gossip-tv Team

Hell’s Kitchen: Ακόμα ένας παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι του ΑΝΤ!  Ο παίκτης που έφυγε ήταν ο Ευγένιος μετά από απόφαση του Έκτορα Μποτρίνι.

Ο Αλέξανδρος Ζαλαβράς είχε τρεις ψήφους, ο Νίνο Τσατσούλης και ο Ευγένιος Χαραλάμπους είχαν δύο ψήφους και ο Έκτορας επέλεξε να φύγει τελικά ο Ευγένιος και του είπε:

«Ευγένιε. Εσύ έχεις δουλέψει πάρα πολλά χρόνια σε ένα πολύ καλό εστιατόριο. Την πρώτη μέρα που ήρθες, δούλεψες στο πόστο των αλλαντικών. Φοβερό λάθος το ότι αφήνεις πάνω στα αλλαντικά σου τα δέρματα, δεν τα φτιάχνεις όπως πρέπει να είναι. Σωστά; Αυτό το περνάμε, γιατί λάθη συμβαίνουν σε όλες τις κουζίνες. Το ίδιο λάθος όμως να γίνεται δεύτερη και τρίτη φορά, είναι τραγικό. Το πιο τραγικό βέβαια ξέρεις ποιο είναι; Ότι ενώ ήξερες ότι τα γλυκά δεν θα γίνουν ποτέ, δεν ήρθες να ζητήσεις βοήθεια. Εγώ θα συμφωνήσω με αυτόν που είπε ότι είσαι ο αδύναμος κρίκος. Στην κουζίνα αυτή δεν υπάρχει θέση για αδύναμους κρίκους. Από εδώ θα βγει ο καλύτερος. Δυστυχώς, αυτός δεν είσαι εσύ. Πρέπει να αφήσεις την κουζίνα του Hell’s Kitchen. Δώσε μου τη στολή σου»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved