Αθερίδης: «Το Celebrity game night είναι ότι πιο αντικαταθλιπτικό υπάρχει σε μια σκοτεινή εποχή»
Media

Αθερίδης: «Το Celebrity game night είναι ότι πιο αντικαταθλιπτικό υπάρχει σε μια σκοτεινή εποχή»

Ο Θοδωρής Αθερίδης σε συνέντευξή του μίλησε για το «Celebrity game night».

Παρουσιάζεις στην τηλεόραση το παιχνίδι «Celebrity game night».

Όλα ξεκίνησαν από ένα dvd το οποίο είχε φτάσει στο σπίτι για να δούμε με τη Σμαράγδα (Καρύδη) πώς είναι το αμερικάνικο παιχνίδι. Βλέποντάς το, είχα πει ότι αυτό το παιχνίδι είναι για ομάδες διότι στα σπίτια μας, γενικότερα με τους φίλους παίζουμε διάφορα παιχνίδια με σαχλαμάρα, πάρα πολύ, με ανταγωνισμό, κι αυτό είναι το αστείο. Τα παιχνίδια είναι τόσο απλά, αλλά ο ανταγωνισμός που γεννούν για να κερδίσεις είναι κορυφαίος. Το «Celebrity game night» είναι ότι πιο αντικαταθλιπτικό υπάρχει σε μια σκοτεινή εποχή.

Το παιχνίδι παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Σμαράγδα Καρύδη

Η πρόταση είχε γίνει αρχικά στη Σμαράγδα και την ενθάρρυνα να το κάναμε, γιατί πίστευα ότι θα ήταν καλύτερη από την Αμερικάνα, κι αυτό ήταν κάτι που αποδείχθηκε.

Σ’εσένα πώς έγινε η πρόταση;

Πώς τα φέρνει η ζωή... Αργότερα έπεσε ο κλήρος σ’ εμένα, μου έγινε η πρόταση από τον ΑΝΤ1 και βεβαίως ήρθε η σειρά μου να αποδείξω πώς ό,τι έλεγα δεν το έλεγα «έξω από το χορό», μπαίνω μέσα στο χορό και το κάνω.

Υπάρχει κάποια αλλαγή, κάτι διαφορετικό;

Αυτά τα παιχνίδια αναπνέουν από τον παρουσιαστή, με την έννοια του ότι αν είσαι ο εαυτός σου, γενικότερα σε όλες τις δουλειές αν είσαι ο εαυτός σου, τις δουλειές μπορείς να τις κάνεις σαν τα μούτρα σου. Αν τα μούτρα σου, σου αρέσουν λίγο, η δουλειά θα πάει καλά, άμα δεν σου αρέσουν και δεν είσαι ο εαυτός σου, κάνεις κάποιον άλλον. Όταν δεν είσαι ο εαυτός σου και κάνεις κάποιον άλλον, δεν υπάρχει περίπτωση αυτό που κάνεις να πάει καλά.

Άρα, οι δουλειές σου είναι σαν τα μούτρα σου;

Οι δουλειές μας πρέπει να είναι σαν τα μούτρα μας, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε μια στοιχειώδη αυτοεκτίμηση για να μπορέσουμε να πορευτούμε σε αυτή τη ζωή.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved