Media

Έντονος διάλογος στο Πρωινό!Τα πήρε η Σκορδά:«Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις το επίπεδο του άλλου;»!

Gossip-tv Team

Χαμός έγινε στο Πρωινό και αφορμή στάθηκε τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για το επίπεδο της τηλεόρασης σήμερα!

Η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες της σχολίασαν την κατάσταση της τηλεόρασης σήμερα και ουδείς περίμενε να ακολουθήσει μία τέτοια έκρηξη από την παρουσιάστρια και τον Άρη Καβατζίκη!
Ο Άρης είπε: «Δεν είναι αυτό το πράγμα η ελληνική τηλεόραση».
Και η Φαίη τόνισε: Γιατί όταν γίνονται στην Αμερική και στην Ιταλία αυτά τα προγράμματα να χτυπάνε κόκκινο, κι εδώ όταν γίνονται να λέμε δεν είναι καλή τηλεόραση; Μια χαρά είναι! Εγώ πραγματικά, αυτό του τύπου κουλτουριάρικο θα βγούμε να κάνουμε ποιοτική τηλεόραση… Μα, γιατί; Για να το βλέπει ο κόσμος που εκείνη την ώρα θέλει να χαλαρώσει, δε σημαίνει ότι αυτό είναι η καθημερινότητα»!
Ο Άρης τότε δήλωσε: «Τα νέα παιδιά που μεγαλώνουν τώρα δεν θα ξέρουν τι σημαίνει ελληνικό σίριαλ. Θα ξέρουν μόνο τι σημαίνει ζούγκλα και τραγουδιστές. Είναι λυπηρό. Δείτε την αλήθεια μπροστά μας.».
Φαίη σε έντονο ύφος απευθυνόμενη στον Άρη είπε: «Βάζεις στη σύγκριση λάθος δεδομένα. Άλλο είναι το σίριαλ, άλλο η ενημέρωση και άλλο οι ψυχαγωγικές εκπομπές… Τα νούμερα τηλεθέασης είναι ένα οδηγός και σημαίνει ότι κάτι βλέπει ο κόσμος».
Και ο Άρης της απάντησε: «Τότε ας είναι τα νούμερα τηλεθέασης οδηγός για τα πάντα και να βλέπουμε το επίπεδο της τηλεόρασης και των παιδιών στην Ελλάδα να πέφτει.!»
Εξερράγη τότε η Σκορδά: «Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις το επίπεδο του άλλου;»!
Έξαλλος ο Άρης δήλωσε: «Είμαι ο Άρης Καβατζίκης και είμαι περαστικός από εδώ και λέω την άποψή μου. Τι μου λες ποιος είσαι εσύ που θα το πεις; Είμαι εγώ και λέω την άποψή μου!»!
Η παρουσιάστρια νευριασμένη του είπε: «Κανείς δεν μπορεί να το κρίνει αυτό. Κανείς μα κανείς!»!
Δείτε πως εξελίχθηκε ο έντονος διάλογός τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved