Ευαγγελία Συριοπούλου: Μιλά για το ρόλο της στην σειρά Έλα στη θέση μου
Media

Ευαγγελία Συριοπούλου: Μιλά για το ρόλο της στην σειρά Έλα στη θέση μου

Την απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Alpha Έλα στη θέση μου.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της για τις εξελίξεις της σειράς και το ρόλο της.

Πώς θα επηρεάσει τη ζωή της Ρενάτας η είσοδος του Θάνου;

«Την επηρεάζει θετικά η παρουσία του Θάνου. Την κάνει να ξεχνιέται από τον Αχιλλέα. Οι τελευταίες εξελίξεις στη σχέση της με τον Αχιλλέα την έχουν πληγώσει αρκετά και ο Θάνος με το έξυπνο χιούμορ του την κάνει να χαμογελάει. Δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω γι' αυτήν σε αυτήν τη φάση»

Ποια είναι τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά της Ρενάτας; «Η Ρενάτα έχει μεγάλη υπομονή χωρίς ταυτόχρονα να χάνει τον συναισθηματισμό της. Αντιλαμβάνεται γρήγορα τον τρόπο που σκέφτονται οι γύρω της και καταφέρνει να αντιμετωπίσει όλες τις δύσκολες καταστάσεις που της συμβαίνουν με μεγάλη επιτυχία»

Ψάχνει την αληθινή αγάπη; «Την αληθινή αγάπη την έχει βρει στο πρόσωπο του Αχιλλέα και δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν μπορεί να επενδύσει σε αυτήν. Αυτό που ψάχνει πραγματικά είναι ο τρόπος με τον οποίο θα καταφέρει να ζήσει αυτήν την αληθινή αγάπη»

Τι είναι αυτό που θα την κάνει να αφεθεί και να χάσει, ίσιος, τον απόλυτο έλεγχο που θέλει να έχει; «Η Ρενάτα θα αφεθεί όταν νιώσει ασφάλεια και πραγματική αγάπη και θαλπωρή από ανθρώπους που θέλει να εμπιστεύεται και να υπάρχουν στη ζωή της»

Γιατί θεωρείς πως αγαπήθηκε τόσο πολύ το «Ελα στη θέση μου»; Ξεκίνησε με «ψηλά νούμερα τηλεθέασης και τη δεύτερη σεζόν σάρωσε. «Νομίζω πως ο κόσμος που μας παρακολουθεί έχει καταλάβει πως σε αυτήν την τηλεοπτική δουλειά έχει μπει πολύ μεράκι και αλήθεια. Το αποτέλεσμα προέρχεται από την πολύ καλή συνεργασία όλης της ομάδας, εννοώντας την παραγωγή, τους σκηνοθέτες, τους σεναριογράφους, τους τεχνικούς και τους ηθοποιούς», λέει η ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved