Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Δεν ένιωσα καμία αγωνία και καμία δυσαρέσκεια»
Media

Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Δεν ένιωσα καμία αγωνία και καμία δυσαρέσκεια»

Τον παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha Έλα στη θέση μου.

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος πριν να υποδυθεί τον Λεωνίδα, είχε περίπου 15 χρόνια να κάνει τηλεόραση. Τι διαπιστώνει πως έχει αλλάξει από τότε έως σήμερα;

«Όχι και πολλά. ..Ίσως πλέον να μην υπάρχουν τόσα λεφτά όσα στο παρελθόν, στο κομμάτι της δουλειάς όμως είναι όλα ίδια. Ανέκαθεν σε τέτοια καθημερινά σίριαλ υπήρχε, π.χ., πίεση ώστε να βγαίνει η δουλειά σε ορισμένο χρονικό διάστημα, μια και υπήρχαν και προκαθορισμένες ημερομηνίες. Σε επίπεδο χρόνου, λοιπόν, δεν νομίζω πώς έχει αλλάξει τίποτα», λέει στο Τηλέραμα.

Στα 15 χρόνια που μεσολάβησαν του έγιναν κρούσεις για τηλεόραση ή υπήρξε... σιγή ασυρμάτου; «Καμία κρούση, για τίποτα! Κανένας δεν μου ζήτησε να κάνω κάποιον ρόλο, για αυτό και όταν ήρθε η πρόταση από το "Ελα στη θέση μου" αιφνιδιάστηκα και ένιωσα πολύ παράξενα στην αρχή. Πλέον βέβαια νιώθω μεγάλη χαρά που παίζω τον Λεωνίδα».

Τον πείραξε που όλον αυτόν τον καιρό δεν του πρότειναν ούτε έναν ρόλο, μετά μάλιστα την επιτυχία που είχε σημειώσει στο «Ρετιρέ»;
«Δεν με απασχόλησε ιδιαίτερα και ούτε με πείραξε. Είναι μέρος της δουλειάς αυτό το πράγμα πως κάποτε θα έρθει η στιγμή που δεν θα έχεις ζήτηση και δεν θα χτυπάει το τηλέφωνο. Όταν λοιπόν έχεις αποδεχτεί τι σημαίνει ηθοποιός, μαζί με τα καλά δέχεσαι και τα άσχημα του, τις συνέπειες δηλαδή. Οπότε όχι, δεν ένιωσα καμία αγωνία και καμία δυσαρέσκεια. Διοχέτευσα όλη μου την ενέργεια στο θέατρο και ζω πολύ χαρούμενος και δίχως απωθημένα», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved