Ελένη Μενεγάκη: Θα πάθετε πλάκα με την επίσημη φωτογράφηση για τη νέα σεζόν στον Alpha (Photo & Vid)
Media

Ελένη Μενεγάκη: Θα πάθετε πλάκα με την επίσημη φωτογράφηση για τη νέα σεζόν στον Alpha (Photo & Vid)

Η Ελένη Μενεγάκη λίγο πριν φύγει για τις καλοκαιρινές διακοπές της, πραγματοποίησε την επίσημη φωτογράφηση για τη νέα σεζόν στον Alpha!

Η τηλεοπτική σεζόν 2018 – 2019 σιγά σιγά τελειώνει. Οι εκπομπές και τα ριάλιτι τις επόμενες μέρες ρίχνουν αυλαία, έτσι και η εκπομπή «Ελένη»!

Η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε πότε είναι η τελευταία της εκπομπή και αναχωρεί αμέσως για τον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα της Άνδρου με την οικογένειά της.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά για το τέλος της εκπομπής: «Τελειώνει η εκπομπή μου. Θα τα λέμε όμωςσυνέχεια… Θα τα λέμε από αλλού. Από την παραλία, από κανένα σπίτι, από το εξοχικό, θα τα λέμε όμως. Ααα τα μαθήματα γιατί τα έκανα. Έμαθα να κάνω instastory… και θα τα λέμε, αλλά τώρα δεν θυμάμαι τίποτα… αλλά θα τα μάθω μέχρι τις διακοπές μου»!

Η Ελένη πριν φύγει για τις διακοπές της πραγματοποίησε την επίσημη φωτογράφηση για την καμπάνια του νέου προγράμματος του Alpha.

Η Ελένη πόζαρε στον φακό του Κοσμά Κουμιανού και, ως λάτρης των social media, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια από τις λήψεις που ξεχώρισε.

«Backstage #eleni Νέα σεζόν 2019-2020 #alphatv», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved