Όλα λάθος: Θύμα απάτης ο Πέτρος Κωστόπουλος: «Μου έχει γυρίσει το κρανίο ανάποδα» (video)
Media

Όλα λάθος: Θύμα απάτης ο Πέτρος Κωστόπουλος: «Μου έχει γυρίσει το κρανίο ανάποδα» (video)

Όλα λάθος: Ποιος είδε τον Πέτρο Κωστόπουλο και δεν τον φοβήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/7).

Ο γνωστός παρουσιαστής, Πέτρος Κωστόπουλος, στην έναρξη της εκπομπής είχε ένα έντονο ξέσπασμα καθώς έχει πέσει θύμα απάτης στο διαδίκτυο.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, έχει πέσει θύμα διαδικτυακής απάτης που τον παρουσιάζει σαν δισεκατομμυριούχο.

Κινείται λοιπόν νομικά, με αγωγές και εξώδικα και εναντίον του Facebook που δεν κατέβασε τα σχετικά posts που τον συκοφαντούν.

«Έχει γίνει ένας χαμός στο Facebook και στο Instagram από όταν πήγα «Στη φωλιά των Κου Κου» πως αγόρασα coins και έβγαλα 2,3 εκατομμύρια ευρώ.
Στη συνέντευξη δεν ειπώθηκε απολύτως τίποτα! Και κανένας δεν μπήκε να δει την εκπομπή για να καταλάβει…», είπε αρχικά και συνέχισε:
«Αυτό δημιουργεί μια κατάσταση απάτης εις βάρος μου, άρα δείχνει εμένα απατεώνα σε σχέση με άλλους. Αν εγώ ωθήσω εσένα να ψωνίσεις, στην ουσία εγώ είμαι απατεώνας.
Στην ουσία, όμως, όλο αυτό είναι ψεύτικο. Πήγα στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και ψάχνουν να τους εντοπίσουν.
Το Facebook είναι μια αλητεία, όλος ο πλανήτης το έχει κατηγορήσει. Εμένα αυτή τη στιγμή μου έχει γυρίσει το κρανίο ανάποδα και λέω να βγάλω κανά φράγκο! Μου στέλνουν μηνύματα και που λένε “Άντε πάλι τα οικονόμησες;”. Αυτό που δημιουργεί πολλά προβλήματα ακόμη και δικαστικά. Πρόκειται για χοντρή απάτη».
Λίγο μετά συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων:
«Κάθε τόσο αλλάζουν τη φωτογραφίες που τις παίρνουν από τη Google ή από το Instagram. Κι εγώ έχω τόσα προβλήματα, έχω φαληρίσει και θα έβγαινα να πω ότι κέρδισα τα εκατομμύρια;».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved