Media

Συγκλονίζει η Μαρίνα Λαμπροπούλου: Ο 7χρονος γιος της βρήκε νεκρό τον πατέρα του (video)

Gossip-tv Team

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η Μαρίνα Λαμπροπούλου, που γνωρίσαμε όλοι μέσα μέσα από την παρουσίαση του «3, 2, 1, AΝΤ1» στην εκπομπή Μαζί σου.

Η χορεύτρια και ιδιοκτήτρια σχολής χορού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για την πορεία της μέσα στα είκοσι χρόνια που πέρασαν από την πρώτη φορά που τη γνωρίσαμε εμείς τηλεοπτικά.

Ανέκαθεν λάτρευε τον χορό.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι στο πρόσωπο του συζύγου της Κώστα συνάντησε τον μεγάλο έρωτα. Όπως είπε, ήταν ένας καλλιεργημένος άνθρωπος ο οποίος όμως, όπως και πολλοί άλλοι επιχειρηματίες της χώρας μας "χτυπήθηκε" από την κρίση και έτσι έπρεπε να μεταφέρει την έδρα των επιχειρήσεών του στη Σόφια. Κάτι που όμως κατέστρεψε την οικογενειακή τους γαλήνη, αφού το ζευγάρι, λίγο καιρό μετά χώρισε. Έμειναν όμως οι δυο τους πολύ αγαπημένοι, κυρίως για χάρη του γιου της Ανδρέα ο οποίος όμως έμελλε να δει από νωρίς το σκληρό πρόσωπο της ζωής.

Όπως περιέγραψε η Μαρίνα Λαμπροπούλου στη συνέντευξή της: «Ο γιος μου, όταν ήταν 6,5 χρονών, βρήκε τον πατέρα του νεκρό. Έφυγε από ανεύρυσμα εγκεφάλου. Εμείς είχαμε χωρίσει. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν: «Ο Κώστας πέθανε». Τότε κατέρρευσα, λιποθύμησα… «Μαμά πόσο άδικο είναι που δεν πρόλαβα να ζήσω περισσότερες στιγμές με τον πατέρα μου», μου είπε ο γιος μου. Είναι μια μεγάλη ανοιχτή πληγή, την οποία προσπαθώ να επουλώνω με την αγάπη και την αφοσίωση που δίνω στο παιδί μου…», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της που συγκλονίζουν...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved