Risky Kidd: «Το ταξίδι μέχρι την Κοπεγχάγη είναι μεγάλο κι εμείς είμαστε αποφασισμένοι»
Eurovision

Risky Kidd: «Το ταξίδι μέχρι την Κοπεγχάγη είναι μεγάλο κι εμείς είμαστε αποφασισμένοι»

«Mου αρέσει να γράφω στίχους και να ραπάρω», παραδέχεται ο Risky Kidd.

Μία από τις κορυφαίες στιγμές της μέχρι τώρα μουσικής πορείας του ήταν η συμμετοχή του στο No 1 και πολυβραβευμένου dance hit «Αll time» με τους Playmen και την Ελενα Παπαρίζου: «Ηταν μια εκπληκτική συνεργασία που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Η Έλενα είναι ταλαντούχα, ευφυής και γενναιόδωρη με τους ανθρώπους που συνεργάζεται. Μεταξύ μας αναπτύχθηκε μια υπέροχη σχέση» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Ο ίδιος εξακολουθεί να κρατά χαμηλούς τόνους για την Eurovision: «Η βραδιά του τελικού αποτελούσε πάντα μια καλή αφορμή για να μαζευτούμε φίλοι σε κάποιο σπίτι και να απολαύσουμε διαφορετικά μουσικά ακούσματα τρώγοντας junk food. Ο καλλιτέχνης που μου άρεσε περισσότερο από όσους διαγωνισμούς έχω παρακολουθήσει μέχρι σήμερα είναι ο Αλεξάντερ Ρίμπακ».
Φέτος ελπίζει σε μια καλή εμφάνιση της Ελλάδας και παραδέχεται ότι μαζί με τους Freaky Fortune αποτελούν μια καλή παρέα: «Περνάμε πολλές ώρες μαζί μελετώντας τις λεπτομέρειες της εμφάνισής μας στη Eurovision, πίνοντας καφέδες και κάνοντας πλάκες. Το ταξίδι μέχρι την Κοπεγχάγη είναι μεγάλο κι εμείς είμαστε αποφασισμένοι να το απολαύσουμε. Γούρια και τα σχετικά δεν θα υπάρχουν. Μοναδικός άσος στο μανίκι μας θα είναι η θετική ενέργεια των φαν μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved