Οι γάμοι που μας απασχόλησαν και με το… παραπάνω
Fun Lists

Οι γάμοι που μας απασχόλησαν και με το… παραπάνω

Κάθε χρονιά που περνά αφήνει πίσω της το δικό της στίγμα για τον κάθε άνθρωπο. Ειδικά ο γάμος στην ζωή του καθενός είναι ένα κεφάλαιο μοναδικό.

Είτε είναι ο πρώτος, είτε... όχι. Και το 2013 λοιπόν αποτέλεσε μια χρονιά με πολλούς γάμους, πολλές ανταλλαγές όρκων και μεγάλα... παρασκήνια πίσω από αυτούς. Ξεκινάμε λοιπόν την αναφορά μας στα ζευγάρια που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά με τον πρώην σύντροφο της Μαριάννας Καλέργη, τον Αλεξέι Μοτορίν ο οποίος παντρεύτηκε τελικά την αγαπημένη του Νατάσα, σε μια τελετή στην Ρωσία. Εκεί που όλοι το είχαν σίγουρο ότι θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Μαριάννα στην οποία είχε κάνει μάλιστα και πρόταση γάμου στo Dancing on ice, τελικά παντρεύτηκε... άλλη. Συνεχίζουμε με τον υπερπολυτελές γάμο της Tina Turner και του Erwin Bach στον οποίο την παράσταση έκλεψε το νυφικό της τραγουδίστριας. Η Tamara Ecclestone ξόδεψε ούτε λίγο ούτε πολύ 7 εκατ. δολάρια για τον γάμο της με τον Jay Rutland.
Η Halle Berry παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Olivier Martinez σε έναν γάμο που θέλησαν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πριγκιπικός ήταν ο γάμος του Andrea Casiraghi και της Tatiana Santo Domingo, η οποία επέλεξε για την στιγμή αυτή ένα νυφικό από τον οίκο Missoni. Η Katie Price ανέβηκε για τρίτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας, αυτή την φορά στο πλευρό του stripper στο επάγγελμα συντρόφου της, Kieran Hayler. Ο γάμος τους έγινε στην Καραϊβική.
Στις 4 Μαΐου η Keira Knightley παντρεύτηκε τον James Righton στο Low-Key Ceremony σε μια τελετή σεμνή και απλή. Τα σκαλιά της εκκλησίας στο 2013 ανέβηκε και η Avril Lavinge στο πλευρό του Chad Kroeger. Από τον γάμο της δεν θυμάται και... πολλά λόγω του ποτού. Και επειδή το 2013 είχε και γάμους... ποδοσφαιριστών, ο Theo Walcott το πήρε τελικά το κορίτσι και έτσι η Melanie Slade φόρεσε το πολυπόθητο νυφικό της.
Η Αθηνά Ωνάση έγινε μέσα στο 2013 παράνυφος στον γάμο της μικρότερης αδερφής της Sadrine Roussel και ήταν πανέμορφη. Δεύτερος γάμος και για την «Μαχιντεβράν» κατά κόσμον Νουρ Φετάογλου με τον επιχειρηματία Λεβέντ Βεζίρογλου. Σε μια ρομαντική τελετή με λίγους καλεσμένους η γνωστή ηθοποιός αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης.
Τέλος η Kate Bosworth παντρεύτηκε τον Michael Polish στην Montana στις 31 Αυγούστου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved