Το σκοτεινό παρελθόν των διασήμων!
Fun Lists

Το σκοτεινό παρελθόν των διασήμων!

Μπορεί το τελευταίο πιο μεγάλο σκάνδαλο του Χόλιγουντ να ήταν αυτό με πρωταγωνιστή τον Woody Allen ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από την ίδια την υιοθετημένη κόρη του, δεν είναι όμως ο μοναδικός διάσημος που είχε σκοτεινό παρελθόν.

Κατά καιρούς έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας άγνωστες πτυχές της ζωής διασήμων που μας έχουν καταπλήξει δυσάρεστα, άλλους μας έχουν στενοχωρήσει, σίγουρα όμως μας έχουν προβληματίσει για τον πόνο που πέρασαν πολλοί από τους αστέρες του Χόλιγουντ. Όπως η κούκλα Charlize Theron η οποία έζησε τη φρίκη από πολύ νωρίς. Ήταν μόλις 15 ετών όταν έγινε μάρτυρας της δολοφονίας του πατέρα της τον οποίο σκότωσε η ίδια της η μητέρα με ένα όπλο. Η Oprah Winfrey ήταν μόλις εννέα χρονών όταν κακοποιήθηκε από συγγενή της όταν μαζί με τους ανήλικους γονείς της μετακόμισαν από το Μισισιπί στο Ουισκόνσιν. Τραύμα που θα κουβαλά για όλη της τη ζωή η διάσημη παρουσιάστρια. Άλλωστε, ο Γολγοθάς της δεν τελείωσε εκεί. Η Oprah μπλέχτηκε με ναρκωτικά και αλκοόλ και έμεινε έγκυος μόλις στα 14 της χρόνια. Γέννησε πρόωρα ένα αγοράκι το οποίο όμως έφυγε από τη ζωή, κάτι που της στοίχισε πολύ.

Το δικό της δράμα κρύβει από τις λαμπερές εμφανίσεις της η Demi Moore. Μεγάλωσε σε κάκιστο οικογενειακό περιβάλλον αφού η μητέρα της ήταν έφηβη όταν τη γέννησε ενώ είχε μπλεξίματα με αλκοόλ και είχε διπολική διαταραχή. Όσο για τον πατέρα της, δεν τον γνώρισε ποτέ καθώς εξαφανίστηκε πριν καν εκείνη γεννηθεί ενώ δεν είχε καλύτερη τύχη ούτε με τον πατριό της καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα εθισμού με διάφορες ουσίες. Το 1980 ο πατριός της αυτοκτόνησε όμως εκείνη φρόντισε να μη βουλιάξει στο οικογενειακό δράμα αλλά να ασχοληθεί με την υποκριτική. Και τελικά τα κατάφερε. Η ιστορία του Woody Harrelson είναι πραγματικά ανατριχιαστική. Ένας από τους καλύτερους ρόλους του ήταν στην ταινία «Γεννημένοι δολοφόνοι» αλλά ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πως ο ίδιος είχε ζήσει μία ανάλογη εμπειρία; Ο πατέρας του ήταν επαγγελματίας δολοφόνος ο οποίος αφού έκανε φυλακή για τον φόνο του Sam Degelia Jr., συνελήφθη αμέσως και καταδικάστηκε σε 2 φορές ισόβια, για τον πρώτο φόνο δικαστή τον 20ο αιώνα, αυτόν του John H. Wood Jr. Βέβαια, πατέρας και γιος δεν είχαν επαφές καθώς ο ηθοποιός είχε πει σε συνέντευξή του ότι ο πατέρας του τους είχε εγκαταλείψει το 1968 και έμαθαν νέα του το 1981, όταν άκουσαν από τις ειδήσεις τη σύλληψή του. Πάντως, ο Woody Harrelson είχε επισκεφτεί τον πατέρα του στη φυλακή χωρίς βέβαια να νιώσει ποτέ τι πάει να πει πατρική φιγούρα. Από τα πιο δυσάρεστα γεγονότα που μπορούν να συμβούν στη ζωή ενός ανθρώπου έζησε ο Keanu Reeves ο οποίος γνώρισε από μικρός τη σκληρότητα. Όταν ήταν ακόμα παιδί ο πατέρας του τον εγκατέλειψε ενώ το 1993 έχασε τον καλύτερό του φίλο River Phinix. Το 2000 συγκλονίστηκε από τον χαμό της νεογέννητης κόρης που είχε αποκτήσει με την Jennifer Sim ενώ έναν χρόνο μετά η τελευταία έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved