Οι δύσκολες ώρες της Πετρουλάκη, τα γεννητούρια της «Ελένης» και τα γκρίζα σύννεφα στην σχέση των…
Fun Lists

Οι δύσκολες ώρες της Πετρουλάκη, τα γεννητούρια της «Ελένης» και τα γκρίζα σύννεφα στην σχέση των…

Μια ακόμα εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και όπως κάθε Σαββατοκύριακο συγκεντρώνουμε και σας παρουσιάζουμε τα τοπ θέματα που εσείς αναδείξατε με τα κλικ σας.

Χθες σας παρουσιάσαμε τα πέντε πρώτα και σήμερα σας ετοιμάσαμε τα άλλα πέντε.
Ξεκινάμε με τις δύσκολες ώρες που περνάει η Ελένη Πετρουλάκη καθώς αγαπημένο της πρόσωπο πάσχει από λευχαιμία. Συνεχίζουμε τα γεννητούρια στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αφού η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μπήκε στο μήνα της. Δείτε τις προβλέψεις της παρουσιάστριας για την ημέρα του τοκετού. Η Uma Thurman εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «The Slap» εντελώς αγνώριστη και όλοι μίλησαν για αποτυχημένη πλαστική επέμβαση. Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης σύμφωνα με δημοσίευμα φαίνεται ότι περνούν κρίση στη σχέση τους. Και κλείνουμε με έναν νέο έρωτα αφού ο Κώστας Καραφώτης είναι ζευγάρι με την...
Αυτά ήταν τα θέματα που εσείς επιλέξατε με τα κλικ σας. Μείνετε κοντά μας και αυτή την εβδομάδας καθώς σας έχουμε πολλά αποκλειστικά και όχι μόνο θέματα που θα σας ενημερώσουν για τον κόσμο της σόουμπιζ! Ραντεβού το άλλο Σαββατοκύριακο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved