Μαρία Έλενα Κυριάκου: Οι… ίντριγκες της Eurovision
Eurovision

Μαρία Έλενα Κυριάκου: Οι… ίντριγκες της Eurovision

Αν της έλεγε κάποιος πέρυσι, την ίδια περίοδο, πως την επόμενη χρονιά θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision, η Μαρία-Ελενα Κυριάκου δεν θα το πίστευε.

Δεν τολμούσε τότε να ονειρευτεί κάτι άλλο πέρα από το να πάει απλώς κάπως καλά στο «The Voice» - ούτε τη νίκη που ακολούθησε. Ακόμη δεν έχει στο μυαλό της πώς θα ήθελε να γίνει η τελική παρουσίαση του τραγουδιού τη βραδιά της Eurovision στη Βιέννη, αλλά λέει με βεβαιότητα πως θα είναι «κάπως διαφορετικό».
Ποια είναι η σχέση της με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη βραδιά της επιλογής, η οποία συνδιοργανώθηκε από τη ΝΕΡΙΤ και το MAD; Υπήρξαν «ίντριγκες, αντιζηλίες και φθόνος», όπως γραφόταν τις προηγούμενες μέρες; «Η αλήθεια είναι ότι όλοι ήταν φιλικοί μαζί μου και χάρηκα που τα πράγματα κύλησαν ομαλά. Στενοχωρήθηκα λίγο με κάποιες κριτικές, κάποιους δημοσιογράφους, αλλά ξέρω πια πως μερικά πράγματα πρέπει να τα περιμένουμε. Ισως όμως όλα αυτά να μου έδωσαν τελικά το κίνητρο για να δώσω ακόμη περισσότερα πάνω στη σκηνή. Ηταν σαν να με προκάλεσαν!», λέει και γελάει. Τη ρωτήσαμε αν της έδωσαν όλοι οι συμμετέχοντες συγχαρητήρια. «Δεν πρόλαβα να τους δω για να μου τα δώσουν! Ο μόνος που ήρθε και με συνεχάρη ήταν ο Barrice, γιατί οι υπόλοιποι είχαν ήδη φύγει. Δεν με πρόφτασαν, αφού με το που ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα έφυγα αμέσως για να ξαναβγώ στη σκηνή και στη συνέχεια έπρεπε να πάω για τις καθιερωμένες δηλώσεις στα τηλεοπτικά κανάλια» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Δείτε εδώ τα προγνωστικά για τον φετινό νικητή της Eurovision

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved