Ημιτελικός Eurovision 2015: Έφυγε για τελικό η Ελλάδα
Eurovision

Ημιτελικός Eurovision 2015: Έφυγε για τελικό η Ελλάδα

Με τον πρώτο ημιτελικό και την συμμετοχή της Ελλάδας ξεκινάει απόψε ο μεγάλος διαγωνισμός της Eurovision που διεξάγεται στην Αυστρία.

Η Μαρία Ελένη Κυριακού με το «One Last Breath» θα ανέβει στη σκηνή του Stadthalle της Βιέννης και θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό ώστε να περάσει στον τελικό του Σαββάτου. Η ελληνική συμμετοχή εμφανίζεται στη έκτη θέση και είναι ένα από τα πρώτα φαβορί στον Stoiximan.gr για να περάσει στην επόμενη φάση μαζί με Ρωσία και Γεωργία.
Στον δεύτερο ημιτελικό που διεξάγεται αύριο η Σουηδία είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την νίκη και πρόκριση στον τελικό με τον Mans Zelmerlow να έχει απόδοση 1,40 στον stoiximan.gr πολύ μακριά από την δεύτερη Σλοβενία με 7.00.
Στον τελικό της 23ης Μαΐου , που θα είναι και αυτός live από τον Stoiximan.gr, θα συμμετάσχουν συνολικά 27 χώρες, εκ των οποίων οι είκοσι θα προκύψουν από τους δύο ημιτελικούς ενώ οι υπόλοιπες 7 που έχουνε περάσει είναι οι «big Five» (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο), η διοργανώτρια Αυστρία, καθώς και η Αυστραλία - που φέτος συμμετέχει τιμητικά στον διαγωνισμό.
Ας αρχίσει το τραγούδι!

stoiximan eurovision infographic 1
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved