Νικητής Eurovision: «Είμαι περήφανος, ενθουσιασμένος, γεμάτος χαρά!»
Eurovision

Νικητής Eurovision: «Είμαι περήφανος, ενθουσιασμένος, γεμάτος χαρά!»

Τρισευτυχισμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό του 60ου διαγωνισμού της Eurovision ο τραγουδιστής της Σουηδίας που οδήγησε τη χώρα του, στο πρώτο βάθρο της νίκης χθες το βράδυ.

«Ήταν καταπληκτικά! Δεν το άκουσα καλά όταν είπαν πως εμείς είμαστε οι νικητές. Ο Κρίστερ Μπζορκμαν μου το είπε λίγα λεπτά μετά. Νόμιζα πως η Ρωσία ή η Ιταλία θα κερδίσουν. Είμαι τόσο ευτυχισμένος που τα καταφέραμε. Είμαι περήφανος, ενθουσιασμένος και γεμάτος με χαρά!» είπε ο Μονς Σελμερλόβ.ο οποίος δέχτηκε ένα πολύ γλυκό δώρο εκείνη τη στιγμή από ένα μικρό κοριτσάκι. Ήταν ένα κουκλάκι που έμοιαζε με το κινούμενο σχέδιο που είχε εμφανιστεί πάνω στη σκηνή την ώρα της εμφάνισης της Σουηδίας. Το 2005, ο Μονς είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στην τηλεόραση στο σουηδικό Idol –με το Hero του Ενρίκε Ινγλέσιας. «Ήταν μια αστεία σύμπτωση» σχολίασε ο τραγουδιστής και συνέχισε: «Όταν άκουσα για πρώτη φορά το "Ηeroes", σκέφτηκα πως είναι ένα εκπληκτικό τραγούδι. Αυτό ήταν που ήθελα να κάνω. Ίσως ήταν η μοίρα.»
Σε ερώτηση για το πώς είναι να συνεργάζεται στην σκηνή με ένα κινούμενο σχέδιο ο ίδιος απάντησε: «Υποτίθεται πως το κινούμενο σχέδιο συμβολίζει εμένα σαν παιδί. Παίζω μαζί του και αυτό το ανθρωπάκι είμαι εγώ σε ηλικία 10 ετών. Έχει πολύ πλάκα.»

e-FOOD: Proud Sponsor of #gyrovision
Φα' τομεένατραγούδι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved