Eurovision

Eurovision: Ένας… Τούρκος στο Σαν Μαρίνο

Gossip-tv Team

Πριν 11 χρόνια παρουσίαζε εκπομπή στην Τουρκία με την Κατερίνα Μουτσάτσου. Το show τους είχε τον ευρηματικό τίτλο «KAΛΗMERHABA».

Ο λόγος για τον τραγουδιστή Serhat ο οποίος φέτος θα εκπροσωπήσει το Σαν Μαρίνο στον 61ο μουσικό διαγωνισμό. Σύμφωνα με το INFE GREECE, το κανάλι SMRTV της χώρας ανακοίνωσε το όνομα του Τούρκου τραγουδιστή και αποκάλυψε πως ήταν εσωτερική επιλογή.
Ο τραγουδιστης Serhat που το 2005 συμπαρουσίαζε μαζί με την δικιά μας Κατερίνα Μουτσάτσου το τηλεοπτικό show στη γείτονα Τουρκία,με τον "ευρηματικό" τίτλο "KAΛΗMERHABA" είναι ο φετινός εκπρόσωπος για τη χώρα του Σαν Μαρίνο στην 61η Eurovision,όπως μας ενημέρωσε το αρχαιότερο Ελληνικό σωματείο οργανωμένων φαν του θεσμού της Eurovision.το INFE GREECE.
Ο Serhat είναι γεννημένος το 1964,παραγωγός και τηλεοπτικός παρουσιαστής ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη.
Το 1994 ίδρυσε την δική του εταιρεία παραγωγής «Productions End» ενώ το 1997 κυκλοφόρησε το πρώτο του single που διαδέχθηκαν και άλλα, σε διάφορες γλώσσες συμπεριλαμβανομένων τα τούρκικα τα αγγλικά τα γαλλικά ακόμη και τα ρώσικα.
Έχει δουλέψει τόσο στη Γαλλία αλλά και τη Γερμανία ενώ το πιο πρόσφατο του single κυκλοφόρησε το 2014 με τον τίτλο «Je m adore».
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη χώρα δεν διστάζει να χαρίζει απλόχερα στην Ελλάδα μας υψηλότατες βαθμολογίες στη Eurovision, ενώ φέτος μέσω αυτής και η Τουρκία αν και απούσα και αυτή τη χρονιά, δηλώνει «παρούσα» εμμέσως στη φετινή διοργάνωση δια μέσω τραγουδιστή που θα τους εκπροσωπήσει, και της καταγωγής του.
Δείτε το video:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved