Eurovision 2016: Άρχισαν οι προετοιμασίες!
Eurovision

Eurovision 2016: Άρχισαν οι προετοιμασίες!

10, 12 και η 14 Μαΐου είναι οι ημερομηνίες της διεξαγωγής του φετινού διαγωνισμού της Eurovision και το σουηδικό κανάλι SVT ετοιμάζεται ήδη. 

Τις πρώτες δύο μέρες θα μεταδοθούν οι ημιτελικοί, ενώ την τρίτη ο τελικός. Τα σόου θα φιλοξενηθούν στο Ericsson Globe της Στοκχόλμης χωρητικότητας 10.000 ατόμων. Μετά την νίκη του, ο Μανς Ζελμέρλοου εξέφρασε το ενδιαφέρον του να είναι ένας εκ των παρουσιαστών και τελικά θα είναι μαζί με την Πέτρα Μέντε.

43 χώρες συμμετέχουνκαι μάλιστα έχουμε και επιστροφές τεσσάρων κρατών που είχαν απουσιάσει από ένα έως και τρία χρόνια. Αζερμπαϊτζάν, Αλβανία, Αρμενία, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Βοσνία / Ερζεγοβίνη, Γεωργία, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Εσθονία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισραήλ, Κροατία, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Λευκορωσία, Μαυροβούνιο, Μολδαβία, Νορβηγία, Ουγγαρία, Ολλανδία, Ουκρανία, ΠΓΔΜ, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σαν Μαρίνο, Σερβία, Σλοβενία, Τσεχία και Φινλανδία θα είναι οι χώρες που θα διαγωνιστούν.

Στις 25 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση που θα αναδείξει ποιες χώρες θα εμφανιστούν σε ποιον από τους' δύο ημιτελικούς. Ως γνωστόν Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία, και η Σουηδία θα είναι απευθείας στον τελικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved