Eurovision 2016: Βανδή: "Το πάντρεμα του αγγλικού στίχου με ποντιακό το βρίσκω λίγο τολμηρό"
Eurovision

Eurovision 2016: Βανδή: "Το πάντρεμα του αγγλικού στίχου με ποντιακό το βρίσκω λίγο τολμηρό"

Στο fashion show της στο Madwalk τραγούδησε ο φετινός εκπρόσωπος της Ρωσίας στη Eurovision, ενώ η ίδια η Δέσποινα Βανδή έχει παρουσιάσει με επιτυχία μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη τον ελληνικό τελικό του θεσμού. 

Πώς της φαίνεται το τραγούδι του γκρουπ ARGO, με το οποίο κατεβαίνουμε φέτος στο διαγωνισμό;

«Είμαι Πόντια με όλη τη σημασία της λέξης και πάντα συγκινούμαι όταν ακούω την ποντιακή λύρα. Ωστόσο, αυτό το πάντρεμα του αγγλικού στίχου με ποντιακό στο συγκεκριμένο τραγούδι το βρίσκω λίγο τολμηρό. Παρ' όλα αυτά, εύχομαι να πάνε πολύ καλά» λέει, ενώ δεν συμφωνεί με την άποψη πως η απευθείας ανάθεση εκπροσώπησης (όπως συνέβη με τους ΑRGO) θα έπρεπε να γίνεται μόνο σε ήδη καταξιωμένους καλλιτέχνες και όχι σε ένα νεοσύστατο συγκρότημα.

«Θεωρώ ότι όλοι θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε έναν τόσο μεγάλο, μουσικό θεσμό. Βέβαια, θα μου άρεσε, όπως γινόταν παλιότερα, να είχε τη δυνατότητα ο κόσμος να επιλέξει ποιο τραγούδι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, όμως αντιλαμβάνομαι ότι η οικονομική κατάσταση της χώρας μας δεν καθιστά εύκολα πραγματοποιήσιμο κάτι τέτοιο» συμπληρώνει στο Instyle.


Τα τελευταία χρόνια, το κομμάτι της παρουσίασης έχει αρχίσει να τη φλερτάρει έντονα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει δεχτεί προτάσεις για πολλά διαφορετικά πρότζεκτ, από πρωινό πρόγραμμα μέχρι βραδινό σόου. Μετά την παρουσία της στο The Voice, όπου κέρδισε τις εντυπώσεις, θα ήταν έτοιμη για ένα τέτοιο βήμα, ακόμα κι αν δεν είχε σχέση με μουσική; «Ποτέ μη λες πότε. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι που να με κάνει να το σκέφτομαι σοβαρά, αλλά δεν το αποκλείω στο μέλλον. Όπως είπες, φλερτάρω!» εξηγεί γελώντας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved