Eurovision 2017: Έξι πόλεις της  Ουκρανίας διεκδικούν την διοργάνωση
Eurovision

Eurovision 2017: Έξι πόλεις της Ουκρανίας διεκδικούν την διοργάνωση

Μπορεί να έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας ακόμα για την νέα Eurovision, ωστόσο μέχρι στιγμής έξι πόλεις της Ουκρανίας έχουν ζητήσει να φιλοξενήσουν τον διαγωνισμό. 

Όπως αναφέρει το infegreece στις 20 Ιουλίου οι τηλεθεατές στην Ουκρανία θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά μια πρωτότυπη διαδικασία που δεν έχει ξαναγίνει, όπου οι "υποψήφιες πόλεις" που μπαίνουν στη μάχη της διεκδίκησης της 62ης διοργάνωσης θα παρουσιάσουν δημόσια τις προτάσεις τους.

Dnipro, Kharkiv, Kherson, Kyiv, Lviv και Οδησσός φέρονται ως οι επικρατέστερες πόλεις που φιλοδοξούν να εντυπωσιάσουν τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ανθρώπων του τύπου και των φανς αλλά και της μουσικής βιομηχανίας για τη πρόκριση τους..

Προτεραιότητα την EBU, θεωρείται ότι θα δοθεί στις υποψήφιες πόλεις που θα αποδείξουν ότι έχουν τις κατάλληλες υποδομές για να φιλοξενηθεί μια ακόμα άρτια διοργάνωση.

Η απόφαση δεν θα ανακοινωθεί εκείνη την ημέρα , αλλά την επόμενη κιόλας η Ουκρανική δημόσια τηλεόραση θα ανακοινώσει τις δύο πόλεις που θα τελικώς θα προκριθούν στην επόμενη φάση και την 1η Αυγούστου θα γίνει η τελική επιλογή της πόλης που θα επιλεγεί για να φιλοξενήσει την επόμενη διοργάνωση. Εν αναμονή ανακοινώσεων για το εάν τελικώς η χώρα μας θα είναι παρούσα εκεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved