Eurovision 2017: Δείτε πως οι Σκανδιναβοί βαθμολόγησαν το τραγούδι μας
Eurovision

Eurovision 2017: Δείτε πως οι Σκανδιναβοί βαθμολόγησαν το τραγούδι μας

Λίγο πριν την έναρξη του 62ου διαγωνισμού της Eurovision οι εκπομπές για τον σχολιασμό των τραγουδιών έχουν ήδη ξεκινήσει.  

Το ενδιαφέρον στα preview shows συγκεντρώνεται στις Σκανδιναβικές χώρες, όπου οι Γιουροβιονολόγοι κρίνουν τις συμμετοχές και τις βαθμολογούν. Πάμε δούμε πως βαθμολόγησαν σε Νορβηγία, Φινλανδία και Ισλανδία τις συμμετοχές του φετινού διαγωνισμού και κυρίως πως έκριναν την Demy με το «This is love».

Σύμφωνα με το infegreece, στο πρώτο επεισόδιο της ειδικής εκπομπής παρουσίασης των συμμετοχών στη δημόσια τηλεόραση της Νορβηγίας Adresse Kiev, βαθμολόγησαν κάποιες από τις συμμετοχές του πρώτου ημιτελικού αλλά και τη Γαλλία. Άγνωστο τα κριτήρια της επιλογής αυτών των χωρών, αν κάποιος γνωρίζει ας μας ενημερώσει στα σχόλια. Η χώρα μας τα πήγε περίφημα σε αυτή τη βαθμολογία, καθώς όπως θα δείτε η ελληνική συμμετοχή είναι τρίτη με 64 βαθμούς. Στις δύο πρώτες θέσεις η Σουηδία με 77 και στη δεύτερη θέση μία έκπληξη, αφού συναντάμε τη Μολδαβία με 72 βαθμούς.

Δύο επεισόδια προβλήθηκαν του De Eurovisa – Euroviisaat, που είναι η αντίστοιχη εκπομπή παρουσίασης των συμμετοχών στη Φινλανδία. Τέσσερις κριτές βαθμολόγησαν τα τραγούδια και των δύο ημιτελικών. Στον πρώτο ημιτελικό, το expert panel έβγαλε νικητή την Πορτογαλία, ενώ τη χώρα μας την κατέταξαν εκτός τελικού, αφού βγήκε ενδέκατη. Στο δεύτερο ημιτελικό νικητής προφανώς ήταν η Φινλανδία..Αλλά ας δούμε τα αποτελέσματα αναλυτικά.

Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει και στην Ισλανδία. Τα τραγούδια του πρώτου ημιτελικού έκριναν στο Alla leið και νικητής η Svala της Ισλανδίας.. Εδώ τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα για τη χώρα μας αφού το This Is Love προκρίνεται στον τελικό σύμφωνα με τους τέσσερις κριτές έστω και ως δέκατη. Η Κύπρος είναι λίγο πιο πάνω από εμάς στην όγδοη θέση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved