Eurovision 2017: Η συγκινητική έκπληξη και το δώρο στον Πορτογάλο Salvador Sobral
Eurovision

Eurovision 2017: Η συγκινητική έκπληξη και το δώρο στον Πορτογάλο Salvador Sobral

Αν κάτι μπορεί να πει κανείς για τον εκπρόσωπο της Πορτογαλίας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, πέρα από την ιδιαίτερη φωνή και το τραγούδι του, είναι οτι έχει κερδίσει πολύ κόσμο και με την ευγενική του φυσιογνωμία.  

Ο Salvador Sobral που μέχρι και την Κυριακή που μας πέρασε δεν συμμετείχε στις πρόβες καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας με την καρδιά του και τον αντικαθιστούσε η αδερφή του, πλέον είναι στο Κίεβο, χθες έκανε ο ίδιος την πρόβα του το απόγευμα και βγήκε κανονικά και την τζενεράλε που είναι και η πρόβα στην οποία γίνεται η μαγνητοσκόπηση ασφαλείας.

Και έκανε και την πρώτη ουσιαστικά βόλτα του στο Press Room. Ο εκπρόσωπος της Πορτογαλίας κατέβηκε μετά την απογευματινή πρόβα στον χώρο των δημοσιογράφων για να συναντήσει μια γυναίκα με κινητικά προβλήματα που είχε ζητήσει να τον δει. Του είχε φέρει για δώρο ένα φυλαχτό για καλή τύχη, όχι μόνο στο θέμα του διαγωνισμού και του Α' ημιτελικού, αλλά και γενικά στη ζωή του.

Η συνάντησή τους ήταν πραγματικά συγκινητική και δεν έγινε για λόγους εντυπωσιαασμού, αφού ακόμα και οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι δεν είχαν πάρει χαμπάρι οτι ο Salvador βρισκόταν στον χώρο. Κι εμείς τον είδαμε τυχαία την ώρα που κατευθυνόμασταν στο κυλικείο.

Λίγη ώρα αργότερα βέβαια το ότι βρισκόταν εκεί έκανε πολλούς να τρέξουν να πιάσουν σειρά για να πάρουν έστω και μια δήλωση από ένα από τα μεγάλα φαβορί της χρονιάς. Το οτι θα περάσει στον τελικό θεωρείται από όλους σίγουρο. Δες τα στοιχήματα Eurovision 2017 στο Stoiximan.gr.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved