Οι γυμνές φωτογραφήσεις των σταρ που έμειναν στην ιστορία! (φωτό)
Fun Lists

Οι γυμνές φωτογραφήσεις των σταρ που έμειναν στην ιστορία! (φωτό)

Φαίνεται πως όποια σταρ του Χόλιγουντ σέβεται τον εαυτό της, δεν μπορεί παρά να ενδώσει σε μία γυμνή φωτογράφηση που σίγουρα θα συζητηθεί. Δείτε τις γυμνές φωτογραφήσεις των πιο όμορφων γυναικών του πλανήτη και αφήστε τη φαντασία σας να... οργιάσει...

Μία από τις σταρ που είπαν ναι σε μία τέτοια φωτογράφηση ήταν η Angelina Jolie η οποία πόζαρε τον Ιούλιο του 2007 για το Esquire, στο εξώφυλλο του οποίου ποζάρει με ένα σατέν σεντόνι που καλύπτει επιμελώς τα... επίμαχα σημεία.

Το 2000 η Jessica Biel φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Gear και ήταν μόλις 17 χρονών. Κάτι για το οποίο μετάνιωσε καθώς δήλωσε αργότερα: «Η συγκεκριμένη φωτογράφηση ήταν λάθος απόφαση από την πλευρά μου και αναμείχθηκα με ανθρώπους που δεν σκέφτονταν εμένα αλλά αντίθετα σκέφτονταν τι είδους τρελή ιστορία θα μπορούσαν να επινοήσουν μέσα από αυτή για μένα». Μόλις τον Νοέμβριο του 2010 η Anne Hathaway πόζαρε για το Entertainment Weekly μαζί με τον Jake Gyllenhaal, συμπρωταγωνιστή της στη ρομαντική κομεντί Love and Other Drugs και η ίδια είχε δηλώσει για το συγκεκριμένο εξώφυλλο: «Είναι αυτή η ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή που πρέπει να βγάλεις τα ρούχα σου μπροστά σε τόσο ξένο κόσμο». Αρκετά δύσκολη στιγμή ήταν και η γυμνή πόζα της Eva Mendes στο Maxim τον Φεβρουάριο του 2007 κατά την οποία φορούσε μόνο ένα ζευγάρι μπότες! Γυμνή φωτογράφηση όμως έχει κάνει και η δική μας Jennifer Aniston για το περιοδικό GQ η οποία τον Ιανουάριο του 2009 πήρε τις καλύτερες κριτικές για αυτή την απόφασή της. Τον Νοέμβριο του 2010 η εκρηκτική Kim Kardashian πόζαρε γυμνή για το περιοδικό W αποκαλύπτοντας τις καλοσχηματισμένες καμπύλες της. Πολλά χρόνια πριν και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 1993 η Janet Jackson φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Rolling Stone γυμνόστηθη.Τα στήθη της μάλιστα καλύπτονταν από τα χέρια του τότε συντρόφου της Rene Elizondo. Τον Σεπτέμβριο του 2001 γυμνή φωτογράφηση έκανε και η Kate Hudson για το περιοδικό InStyle και μάλιστα είχε δηλώσει τότε: «Είμαι πολύ άνετη με το σώμα μου. Δεν είμαι τέλεια και δεν με νοιάζει να δείξω τις ατέλειές μου. Ο κόσμος θα τις δει αλλά έχω την άποψη ότι ζεις μόνο μια φορά και αξίζει το ρίσκο». Αρκετά χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2008, η Megan Fox φωτογραφήθηκε γυμνή για το Maxim προκαλώντας... εγκεφαλικά. Τον Μάρτιο του 2006 η Scarlett Johansson έκανε μία ανάλογη φωτογράφηση για το εξώφυλλο του Vanity Fair ενώ τον Νοέμβριο του 2003, η Christina Aguilera είχε προκαλέσει με την επίσης γυμνή φωτογράφησή της για το περιοδικό Rolling Stone. Μία από τις γυμνές φωτογραφήσεις που έγινε... μπούσουλας για πολλές άλλες που ακολούθησαν ήταν αυτή της Demi Moore τον Αύγουστο του 1991 για το Vanity Fair. Η σταρ είχε τολμήσει να φωτογραφηθεί όντας έγκυος, κάτι που φυσικά δεν είχε ξανασυμβεί, προκαλώντας ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις. Ήταν όμως τόσο πετυχημένη δουλειά που αργότερα την μιμήθηκαν πολλές ακόμα σταρ που ένιωσαν τη χαρά της μητρότητας όπως ήταν η Britney Spears (Harper's Bazaar, Αύγουστος του 2006), η Claudia Schiffer αλλά και η Christina Aguilera. Τον Φεβρουάριο του 2008 η Lindsay Lohan πόζαρε για το New York ως άλλη Μέριλιν Μονρόε, χαρίζοντας μεγάλη χαρά στους θαυμαστές της ενώ αρκετά χρόνια πριν, και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 1996 η Brooke Shields είχε φωτογραφηθεί γυμνή για το Rolling Stone.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved