Γιορτή της μητέρας 2015: Τι λένε οι μαμάδες της ελληνικής showbiz για τα παιδιά τους!
Fun Lists

Γιορτή της μητέρας 2015: Τι λένε οι μαμάδες της ελληνικής showbiz για τα παιδιά τους!

Είναι περήφανες, όπως και όλες οι μαμάδες του κόσμου για τα παιδιά τους, μόνο που οι επώνυμες μανούλες έχουν την δυνατότητα να το εκφράζουν και δημόσια. Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλες και ας δούμε ατάκες τους σε κατά καιρούς συνεντεύξεις τους που υποδεικνύουν πως τα παιδιά τους είναι για εκείνες το Α και το Ω...

«Είμαι πολύ περήφανη που μπορούμε και επικοινωνούμε με το γιο μου» δήλωσε πρόσφατα η Κατερίνα Παπουτσάκη για τον περίπου δύο χρονών γιο της.

«Η Θάλεια ζει και αναπνέει για το παιδί μας» είπε ο επίσης περήφανος μπαμπάς Τάσος Ιορδανίδης για τη σύζυγό του Θάλεια Ματίκα.

«Λέω κάθε μέρα στις κόρες μου πόσο όμορφες είναι» είπε η Αννίτα Ναθαναήλ για τις δύο κόρες της Τερέζα και Σύνθια.

«Πριν κάνω παιδιά, έλεγα πως αν έρθει η ώρα να κάνω -γιατί δεν ήταν και στόχος-, θέλω να τα μεγαλώσω εγώ. Ήθελα το παιδί μου να το πιάσω εγώ, να το δημιουργήσω, τότε έτσι το είχα στο μυαλό μου. Όταν ήρθε βέβαια το παιδί, ήταν μεγάλη έκπληξη! Και τεράστια αλλαγή στη συνέχεια. Από εκεί που ήμουν ένας άνθρωπος που έμπαινε τρεις φορές την εβδομάδα στο αεροπλάνο, ξαφνικά έμεινα σπίτι. Μεγάλο ταξίδι η μητρότητα» δήλωσε πρόσφατα η Κάτια Ζυγούλη, μητέρα τριών παιδιών, της Αναστασίας, του Αλέξανδρου και της Αριάδνης.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μανούλα» δήλωσε η Δέσποινα Καμπούρη και συνέχισε για την κόρη της Έλενα: «Η κόρη μου είναι για εμένα η καλύτερη μου φίλη. Έχω δυσκολευτεί πάρα πολύ με τα ωράρια της δουλείας, αλλά από την άλλη προσπαθώ. Δεν υπάρχει η τέλεια μάνα. Θεωρώ ότι τα πηγαίνω καλά. Έχω προσπαθήσει να της δώσω τρεις βασικές αρχές και νομίζω ότι γενικά τα καταφέρνω, όχι μόνη μου βέβαια, γιατί έχω μεγάλη βοήθεια. Ο Βαγγέλης είναι καταπληκτικός μπαμπάς».

«Είμαι στη φάση που καθετί σε σχέση με τα παιδιά το βιώνω ως τεράστιο, ως απόλυτο. Κάθε μέρα είναι μια έκπληξη» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις κόρες της.

«Το γιο μου τον Αλέξη τον απέκτησα πολύ μικρή» αποκάλυψε πρόσφατα η Νανά Παλαιτσάκη και συνέχισε: «Τελείωνα το σχολείο και έμπαινα στο πανεπιστήμιο. Αν δεν είχα διαβάσει το βιβλίο της Οριάνα Φαλάτσι «Γράμμα σ' ένα παιδί που δεν γεννήθηκε ποτέ», δεν θα είχα ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει στη ζωή μου και είναι ο Αλέξης μου. Μόλις τελείωσε το σχολείο, έφυγε για σπουδές και ζει τα τελευταία 10 χρόνια στη Γερμανία. Εργάζεται εκεί και από τα 17 του, όπως έφυγε για σπουδές δηλαδή, δεν του έχω σιδερώσει ποτέ πουκάμισο, δεν του έχω «βάλει» πλυντήριο ρούχων, δεν του έχω φτιάξει «μαμαδίστικο» φαγητό... Έχω κρατήσει σε ένα κουτάκι το «βραχιολάκι» που του βάλανε στο μαιευτήριο όταν τον γέννησα και τις στιγμές που νομίζω ότι χρειάζομαι λίγη περισσότερη δύναμη το κρατάω στο χέρι μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved