Ανασκόπηση 2015: Οι πιο λαμπεροί γάμοι της ελληνικής σόουμπιζ
Fun Lists

Ανασκόπηση 2015: Οι πιο λαμπεροί γάμοι της ελληνικής σόουμπιζ

Τη χρονιά που πέρασε, δεν έχουμε παράπονο! Φάγαμε πολλά κουφέτα από επώνυμους που αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους με το έτερο ήμισυ! Ας τους δούμε έναν έναν και ας θυμηθούμε τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής των Ελλήνων celebrities.

Το τρίτο στεφάνι έβαλε στις 6 Νοεμβρίου ο Παύλος Χαϊκάλης με πολιτικό γάμο που έκανε στο Δημαρχείο Ραφήνας με την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία Λύκου. Κουμπάροι του ζευγαριού η Χριστίνα Λαμπίρη και ο σύζυγός της Θανάσης Αδαμόπουλος.

Μας... την έσκασε η Έλενα Παπαρίζου η οποία παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Ανδρέα Καψάλη κάτω από άκρα μυστικότητα τον περασμένο Ιούνιο χωρίς κανένας να το αντιληφθεί. Ακόμα και τώρα δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες αυτού του γάμου ο οποίος παρ’ όλα αυτά επισφράγισε έναν μεγάλο έρωτα που κράτησε τρία ολόκληρα χρόνια.

Το πρώτο σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου παντρεύτηκαν στον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η Κατερίνα Γιώτα παρουσία πολλών επώνυμων φίλων τους. Αμέσως μετά ακολούθησε γλέντι σε παραπλήσιο κέντρο όμως το ζευγάρι δεν έφυγε για μήνα του μέλιτος λόγω των υποχρεώσεων του ηθοποιού με την παράσταση «Caveman» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Τον καλύτερό της φίλο παντρεύτηκε η Άριελ Κωνσταντινίδη και μάλιστα χωρίς κανείς να το πάρει είδηση. Η ηθοποιός και ο Τάκης Μαργαρίτης παντρεύτηκαν στις αρχές Νοεμβρίου σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όπως ήταν επιθυμία και των δύο. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας ο οποίος ασχολείται με εισαγωγή συμπληρωμάτων διατροφής γιόρτασαν τον γάμο τους την αμέσως επόμενη ημέρα μετά το μυστήριο σε ένα πάρτι όπου διασκέδασαν μέχρι το πρωί. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν από 8 ολόκληρα χρόνια, όμως ήταν μόνο στενοί φίλοι

Την ίδια ημέρα με τον γάμο του Αριστοτέλη Ωνάση με την Τζάκι Κένεντι που είχε γίνει πριν από περίπου σαράντα χρόνια επέλεξε η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα για να παντρευτεί στον Σκορπιό τον εκλεκτό της καρδιάς της Χουάν Σαρτορί. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο στο ιδιωτικό νησί όμως είχε κάνει και πολιτικό γάμο στις 14 Οκτωβρίου (μία εβδομάδα πριν) στη Γενεύη. Παρά την βροχή εκείνη την ημέρα όλα έγιναν όπως ήταν προγραμματισμένα με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας και τους ψίθυρους να κάνουν λόγο για εγκυμοσύνη της όμορφης Εκατερίνα.

Την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου παντρεύτηκε η Στέλλα Μπεζαντάκου τον αγαπημένο της Χρήστο Γκίκα. Μετά από πέντε χρόνια σχέσης, το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο. Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια ριάλιτι φορούσε ένα εντυπωσιακό λευκό νυφικό και έφτασε στην εκκλησία με μία λευκή λιμουζίνα. Μετά το μυστήριο το ζευγάρι αναχώρησε με μία εντυπωσιακή άμαξα.

Η παρουσιάστρια Μαρία Αραμπατζή παντρεύτηκε στα μέσα Σεπτεμβρίου τον καλό της, τον δικηγόρο Ανδρέα Μητσαίνα μετά από 8 μήνες σχέσης. Ο γάμος έγινε στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο «Island» με κουμπάρους τη Βάσια Λόη, τον Πάνο Μακρή και τον Δημήτρη Βιτζιλαίο. Το μυστήριο τελέστηκε σε κλειστό κύκλο 30 μόνο καλεσμένων. Τα νυφικό ήταν δημιουργία του Konstantinos Melis by Laskos. Ακολούθησε δεξίωση για περίπου 300 καλεσμένους.

Στις 2 Σεπτεμβρίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Καταφυγιώτισσας στο Θυμάρι η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς. Μια τελετή άκρως ρομαντική με την Αντιγόνη να φορά ένα υπέροχο νυφικό, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της ενώ ο ηθοποιός μέσα στο κοστούμι του έδειχνε γοητευτικότατος. Κουμπάροι ήταν οι καλοί τους φίλοι, Νάντια Κοντογεώργη, ο Λάμπρος Φισφής, και Κωνσταντίνος Καικής, ενώ το παρών έδωσαν πολλά γνωστά ονόματα από του καλλιτεχνικού κόσμου, όπως ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Κώστας Μαρτάκης, η Μιμή Ντενίση, η Κατερίνα Γερονικολού, o Μίνως Θεοχάρης, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και φυσικά η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη και την Όλγα Λαφαζάνη. Χθες σας δείξαμε αποκλειστικά τις πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριο και σήμερα σας παρουσιάζουμε το φωτογραφικό τους άλμπουμ.

Έπειτα από αρκετά χρόνια σχέσης, ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη πήραν την μεγάλη απόφαση να παντρευτούν. Το μυστήριο έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή στη Ρόδο το τελευταίο σαββατοκύριακο του Αυγούστου και το παρών έδωσαν αρκετοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz με τον γαμπρό να δείχνει πολυ ευτυχισμένος και τη νύφη να λάμπει μέσα στο υπέροχο νυφικό της.

Ο Τόνυ Μαυρίδης και η Ευαγγελία Καραμπατζάκη έκαναν το μεγάλο βήμα στις 24 Αυγούστου. Η τελετή έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι και το ζευγάρι πραγματικά έλαμπε από ευτυχία. Δεν θέλησε όμως να μοιραστεί την πιο ευτυχισμένη στιγμή του με τα φώτα της δημοσιότητας γι’ αυτό και έχουν δημοσιευτεί ελάχιστες φωτογραφίες από το γάμο του ζευγαριού.

Η Γκαλένα Βελίκοβα τη Κυριακή 26 Ιουλίου παντρεύτηκε κρυφά στο Κορωπί με τον πατέρα των παιδιών της, τον επιχειρηματία Κώστα Χαϊνά. Μετά το γάμο τους, βάφτισαν, τη μεγάλη τους κόρη, Κασσιανή.

Στα μέσα του περασμένου Ιουλίου, ο Σταμάτης Γονίδης παντρεύτηκε μυστικά την Κατερίνα Κουργιουξίδη στη γενέτειρά του, την Κύθνο στο ξωκλήσι του Αγίου Στεφάνου. Το μυστήριο τέλεσε ο πνευματικός του τραγουδιστή και είχαν ένα και μοναδικό καλεσμένο, τον κουμπάρο τους, Θανάση Παπαγεωργίου. Η Κατερίνα επέλεξε ένα λευκό νυφικό και έφτιαξε τα μαλλιά και το μακιγιάζ της σε τοπικό κομμωτήριο, ενώ ο Σταμάτης είχε πιο σπορ ντύσιμο.

Η Μαρία Ματσούκα παντρεύτηκε στις 17 Ιουλίου τον σύντροφό της, Θέμη Γιαννίτσα στο εκκλησάκι του Island. Η νύφη επέλεξε ένα κομψό νυφικό με ανοιχτή πλάτη ενώ η αδελφή της Δήμητρα, συγκινημένη την καμάρωνε την ώρα του μυστηρίου. Μετά το τέλος του ακολούθησε δεξίωση για λίγα άτομα στον ίδιο χώρο.

Στο ρομαντικό Παρίσι παντρεύτηκε στα μέσα Ιουλίου και η Νάντια Μουρούζη τον αγαπημένο της Νίκο Λυμπέρη! Η ηθοποιός ζει μόνιμα στην Πόλη του Φωτός κι εδώ και τέσσερα χρόνια είναι ζευγάρι με τον καθηγητή Πανεπιστημίου. Μαζί επέλεξαν η τελετή να γίνει στο παριζιάνικο Δημαρχείο Hotel de Ville παρουσία μόλις λίγων στενών φίλων.

Και με θρησκευτικό γάμο παντρέυτηκε τη γυναίκα της ζωής του Μαρία, ο Ανδρέας Μπάρκουλης. Το ζευγάρι είχε κάνει τον πολιτικό του γάμο το 2001 και έχει αποκτήσει και έναν γιο. Το μυστήριο τελέστηκε στο Μενίδι, όπου και έγινε και η δεξίωση. Ο 78χρονος ηθοποιός κα η σύζυγός του είχαν στο πλευρό τους φίλους, συγγενείς και ανθρώπους που τους αγαπούν πολύ. Στο γλέντι τραγούδησαν τόσο η Έφη Θώδη, όσο και ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Δαναός και η επιχειρηματίας Δέσποινα Ταρατορίδου.

Στις 25 Ιουλίου, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης αποφάσισαν να παντρευτούν η χορεύτρια του Dancing with thestars, Μαρία Αντιμισάρη και ο σύντροφός της και σκηνοθέτης των εκπομπών του Ant1 “Πρωινό” και “Με αγάπη” Κώστας Τριπύλας. O γάμος έγινε στη Σίφνο με κουμπάρους δυο καλούς φίλους του ζευγαριού.

Η Άντα Λιβιτσάνου στα μέσα Μαΐου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και ο κολλητός της φίλος, ο Δημήτρης Στρέπκος ήταν αυτός που πρόδωσε το μυστικό της στο Instagram. Κανείς δεν πήρε είδηση το ευτυχές γεγονός ενώ μόλις μία φωτογραφία είδε τα φώτα της δημοσιότητας.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Απριλίου παντρεύτηκε ο Σταύρος Ξαρχάκος την σύντροφό του, Ηρώ Σαϊα. Ο γάμος έγινε στο παρεκκλήσι του Αγίου Διονυσίου, στο Island, στη Βάρκιζα σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ο χώρος ήταν λιτά στολισμένος. Κουμπάρα ήταν η σύζυγος του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, Κατερίνα.

Η Ευγενία Γκιζέλη και ο Δημήτρης Κορρές παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 28 Μαρτίου. Το ζευγάρι τρεις μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο του παιδί αποφάσισε να παντρευτεί. Με καλούς φίλους μοιράστηκε τη χαρά του ενώ μετά το μυστήριο ακολούθησε πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η νύφη φορούσε ένα εντυπωσιακό νυφικό αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ήταν πανέμορφη και ο γαμπρός επέλεξε ένα σικάτο κοστούμι σε σκούρα μπλε απόχρωση.

Στη Φλωρεντία σε στενό κύκλο, χωρίς κανείς να το καταλάβει παντρεύτηκαν το μοντέλο Παρασκευάς Μπουμπούρακας και η fashion stylist Κέλλυ Μπουρνέλη. Η νύφη είχε δημιουργήσει μόνη το νυφικό της το οποίο θύμιζε κάτι από 70s ενώ ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί σε φωτογράφηση στην Κωνσταντινούπολη και από τότε ήταν συνεχώς μαζί και απολάμβανε την ευτυχία που μοιραζόταν. Μία ευτυχία που τελικά είχε αίσια κατάληξη με τον γάμο τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved