Ποιοι επώνυμοι της ελληνικής σόουμπιζ έβγαλαν μαχαίρια τη χρονιά που πέρασε;
Fun Lists

Ποιοι επώνυμοι της ελληνικής σόουμπιζ έβγαλαν μαχαίρια τη χρονιά που πέρασε;

Το 2015 δεν είχε μόνο μπόλικη δόση από έρωτες, γάμους, χαρές και ευτυχία αλλά και πολλές κόντρες, μίσος, ανταλλαγή πυρών και γενικότερα πολεμική διάθεση για επώνυμους της ελληνικής σόουμπιζ που θύμωσαν, πληγώθηκαν, εκνευρίστηκαν και εξερράγησαν! Ας δούμε λοιπόν τώρα που το 2015 μας αποχαιρετά ποια... μέτωπα μαίνονται, ποια έδωσαν... άφεση αμαρτιών και ποιοι αντάλλαξαν πυρά!

Να ξεκινήσουμε από τις πιο... φρέσκες κόντρες της ελληνικής τηλεόρασης που μέχρι στιγμής έχει σταματήσει σε ένα εξώδικο, κοινώς μια προειδοποίηση από την πλευρά της Τζένης Μπαλατσινού προς τον Δημήτρη Παπανώτα. Η όμορφη παρουσιάστρια θύμωσε με τα σχόλια του δεύτερου στην εκπομπή happy day, τα... φτυάρια πήραν φωτιά και μία ανελέητη κόντρα ξεκίνησε μεταξύ τους. Αφού ο Παπανώτας ξεσπάθωσε εναντίον της, εκείνη θυμωμένη έστειλε το εξώδικό επιφυλασσόμενη κάθε νόμιμο δικαίωμά της.

Μία ακόμα κόντρα που μαίνεται, αφορά αυτή τη φορά άλλοτε ερωτευμένο και παντρεμένο ζευγάρι. Ο λόγος για την Εύη Αδάμ και τον Λάμπη Λιβιεράτο οι οποίοι βρίσκονται στα δικαστήρια με πολλές εκκρεμότητες ανάμεσά τους που δυστυχώς θα διευθετηθούν σε πολεμικό κλίμα καθώς κανένας από τους δύο δεν δείχνει να ρίχνει νερό στο κρασί του.

Πολλοί έγραψαν και μίλησαν για την ξαφνική κόντρα που τάχα ξεκίνησε μεταξύ της Βίκυς Παγιατάκη και της Ρένιας της Φτελιάς κάποια στιγμή στον αέρα της εκπομπής «Καλημερούδια». Η γνωστή αστρολόγος πάντως διέψευσε τα πάντα και τόνισε πως διαβάζουν όσα γράφονται με την αγαπημένη μαγείρισσα και γελάνε καθώς είναι εδώ και είκοσι χρόνια φίλες.

Μία ακόμα κόντρα, μικρότερης αυτή τη φορά, έντασης είναι και αυτή ανάμεσα στον Νότη Σφακιανάκη και τον Αντώνη Ρέμο. Ο πρώτος καταφέρεται συχνά, με έντονο τρόπο εναντίον πολλών και αυτή τη φορά ο Αντώνης δεν άντεξε και τα είπε... χύμα και τσουβαλάτα. Προς το παρόν δεν υπήρξε ακόμα... αντεπίθεση από τον Νότη.

Μία δήλωση της Ελένης Γερασιμίδου εναντίον του Λάκη Λαζόπουλου άναψε τα αίματα, καθώς η ηθοποιός αποκάλυψε δημοσίως πως δεν είναι πια φίλη μαζί του καθώς δεν της αρέσει η σάτιρα που κάνει εις βάρος του κόμματός της. Ο Λάκης από την πλευρά του προτίμησε να μην ρίξει λάδι στη φωτιά και αν και απάντησε, θύμισε στην άλλοτε φίλη του τις στιγμές που συνεργάζονταν κατά το παρελθόν.

Η αιχμηρή κριτική της Ζήνας Κουτσελίνη για τη δουλειά του Δημήτρη Ουγγαρέζου φαίνεται πως ενόχλησε τον τελευταίο ο οποίος μέσα από την εκπομπή «Spata live» καταφέρθηκε με όχι και τόσο κομψό τρόπο εναντίον της παρουσιάστριας αλλά και της κόρης της, κάτι που φαίνεται να ενόχλησε ιδιαίτερα τη Ζήνα η οποία με τη σειρά της προειδοποίησε πως θα κινηθεί νομικά.

Πολλά τα μέτωπα που έχει ανοίξει εναντίον της η Ντέπυ Γκολεμά με πιο... αγαπημένο αυτό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον οποίο κριτικάρει με έντονο τρόπο σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές του επιλογές. Με τη σειρά του, ο Γρηγόρης βρίσκει συχνά τρόπο να καταφερθεί εναντίον της γνωστής τηλεκριτικού.

Ένα άλλο μέτωπο είναι και αυτό του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον Βαγγέλη Περρή που κρατά από πέρυσι και φέτος είπαν να τα βρουν στη βραδινή εκπομπή του πρώτου χωρίς όμως πολύ επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Τέλος στη φημολογούμενη κόντρα της με την Ελένη Φουρέιρα, επειδή είχε αφήσει παλιότερα να εννοηθεί ότι θα έπρεπε να πει από την αρχή πως κατάγεται από την Αλβανία, θέλησε να δώσει η Ειρήνη Παπαδοπούλου, χωρίς όμως να πείσει και πολύ με τα λεγόμενά της.

Μία παλιά κόντρα που κρατάει χρόνια, ήρθε το 2015 στο προσκήνιο. Πρόκειται για τη φημολογούμενη κόντρα του Αντώνη Ρέμου με το αντίπαλο δέος Γιάννη Πλούταρχο. Τον περασμένο Οκτώβριο ο Αντώνης βρέθηκε στο κέντρο όπου τραγουδάει ο Γιάννης και αφού μίλησε από καρδιάς για τον... μουσικό αντίπαλό του, είπε και ένα τραγουδάκι, δίνοντας τέλος στις φήμες.

Μία κόντρα του 2014 δεν βρήκε την... λύτρωση το 2015. Ο λόγος για τις Μαρία Ηλιάκη και Κατερίνα Καινούργιου που παρ’ όλο που ήταν κολλητές φίλες, πλέον έχουν κόψει κάθε επαφή. Πάντως, αμφότερες, έχουν βαρεθεί πλέον να ασχολούνται με τα... συντρίμμια της φιλίας τους και κοιτούν μπροστά, η κάθε μια με τη δική της οπτική.

Η Κατερίνα Καινούργιου όμως είχε ανοίξει και άλλο μέτωπο και συγκεκριμένα με τη Μαίρη Συνατσάκη. Πριν από λίγο καιρό λοιπόν, μίλησε γι’ αυτήν και τόνισε πως δεν τίθεται καμία κόντρα μεταξύ τους.

Μία κόντρα που κράτησε χρόνια και συνέχισε φυσικά και μέσα στο 2015 ήταν και αυτή ανάμεσα στην Έλλη Στάη και την Άννα Δρούζα με την τελευταία να πληρώνει ακριβά τα όσα είχε πει σε εκπομπή της στο παρελθόν για τη Σιδηρά κυρία της ενημέρωσης.

Μία άλλη αέναη κόντρα είναι αυτή που γεννήθηκε πριν από πολλά χρόνια ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Θανάση Βισκαδουράκη με τον τελευταίο να αναφέρεται συχνά, ακόμα και τώρα σε αυτήν και τον Γρηγόρη να μη βγάζει... άχνα. Άραγε θα συνεχιστεί και με τη νέα χρονιά; Μάλλον ναι αν κρίνουμε από το γεγονός ότι οι δύο άλλοτε κολλητοί δεν λένε ούτε καλημέρα.

Ο Νότης Σφακιανάκης τα έβαλε και με τον Παντελή Παντελίδη ο οποίος ανωτέρου, ανωτέρου, δεν κατάφερε όμως να μην απαντήσει στον Νότη. Και τα... όργανα ξεκίνησαν.

Πινγκ πονγκ με δηλώσεις έπαιξαν η Ευγενία Μανωλίδου και ο Νίκος Μαστοράκης με αφορμή την εκπομπή «Αργά» αλλά τελικά η αλήθεια δεν έλαμψε και ποτέ κανείς δεν κατάλαβε τι ακριβώς είχε συμβεί ανάμεσά τους.

Μία κόντρα που έφτασε μέχρι τα δικαστήρια με αγωγή ήταν και αυτή ανάμεσα στον Γιώργος Λιάγκας και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Στην υπόθεση ενεπλάκη και η Σάσα Σταμάτη την οποία κατηγορεί η παρουσιάστρια για προσβολή της προσωπικότητάς της όπως και τον παρουσιαστή ο οποίος, σύμφωνα με ρεπορτάζ που έβλεπαν συχνά τα φώτα της δημοσιότητας είχε βάλει λιτούς και δεμένους προκειμένου να την πείσουν να αποσύρει την αγωγή. Τελικά δεν τα κατάφερε και η υπόθεση εκδικάστηκε στις αρχές Δεκεμβρίου έχοντας πολύ... ζουμί για το μέλλον.

Μία... μαγειρική κόντρα συνεχίστηκε μέσα στο 2015 και ήταν αυτή ανάμεσα στον Λευτέρη Λαζάρου και τον Άκη Πετρετζίκη με πολλούς συναδέλφους τους να τοποθετούνται γι’ αυτήν.

Μία ακόμα σκληρή κόντρα του 2015 ήταν αυτή ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και τον Πέτρο Κωστόπουλο. Οι δύο άντρες αντάλλαξαν πολλές φορές πυρά κατά τη διάρκεια της χρονιάς, χωρίς όμως ποτέ να φτάσουν στα άκρα ή να οδηγηθούν στα δικαστήρια. Απλά, αν τύχει να συναντηθούν, δεν θα ανταλλάξουν ούτε γεια. ΄

Τέλος, μία από τις κόντρες που φιλοξενήθηκαν πολλές φορές σε τηλεοπτικές εκπομπές και συζητήθηκαν ιδιαίτερα ήταν αυτή ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Οι δύο άλλοτε συνεργάτες, όχι μόνο δε μιλούν πια αλλά σε πρόσφατη τυχαία συνάντησή τους σε θεατρική παράσταση, ο Δημήτρης εξαφανίστηκε ώστε να μην χρειαστεί να έρθει σε δύσκολη θέση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved