Η ιατροδικαστική έρευνα για τον Παντελή, μία τραγωδία και το φύλο ενός ακόμα μωρού για Ρουβά-Ζυγούλη
Fun Lists

Η ιατροδικαστική έρευνα για τον Παντελή, μία τραγωδία και το φύλο ενός ακόμα μωρού για Ρουβά-Ζυγούλη

Αν και έχει περάσει ένας μήνας και βάλε από την ημέρα που σοκαρισμένο το πανελλήνιο μάθαινε τον ξαφνικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη, συνεχίζουν να υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα που απασχολούν.

Γι’ αυτό και στα τοπ θέματα της εβδομάδας που πέρασε, πρωταγωνιστής ήταν και πάλι ο αξέχαστος τραγουδιστής και όλα όσα συνέβησαν στην οικογένειά του που είναι βυθισμένη σε βαρύ πένθος. Ένα ακόμα σημαντικό θέμα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον σας ήταν τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής έρευνας. Ας δούμε όμως αναλυτικά την πεντάδα των τοπ θεμάτων της εβδομάδας που πέρασε...
Πρώτο λοιπόν στις προτιμήσεις σας ήρθε το θέμα που ανέδειξε το gossip-tv.gr και είχε να κάνει με τα όσα ακούστηκαν περί επεισοδίου ανάμεσα στον αδελφό του Παντελή, Τριαντάφυλλο και τη μητέρα της Μυρσίνης η οποία επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο με εκείνον κατά το μοιραίο δυστύχημα. Στη δεύτερη θέση αναδείξατε με τα «κλικ» σας τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής έρευνας που δημοσίευσε το gossip-tv.gr ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε η εμφάνιση γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας χωρίς εσώρουχο και με αρκετά παραπανίσια κιλά. Στην τέταρτη θέση βρέθηκε η αποκάλυψη για τη ζωή της Μέλπως Κωστή, σχετικά με την απώλεια του γιου της, τα προβλήματα υγείας της κόρης της και το τέλος της υποκριτικής για την ίδια. Τέλος, την πεντάδα συμπλήρωσε η αποκάλυψη του φύλου του τέταρτου παιδιού που περιμένουν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved