Άλλος για Κέρκυρα τράβηξε πήγε και άλλος για… Διακοφτό! Φωτό από τις πασχαλινές διακοπές των σταρ!
Fun Lists

Άλλος για Κέρκυρα τράβηξε πήγε και άλλος για… Διακοφτό! Φωτό από τις πασχαλινές διακοπές των σταρ!

Κοντά στη φύση, μακριά από την Αθήνα βρίσκονται οι περισσότεροι celebrities της ελληνικής σόουμπιζ απολαμβάνοντας στιγμές κατάνυξης αλλά και ξεκούρασης με τα αγαπημένα τους πρόσωπα για αυτές τις άγιες ημέρες του Πάσχα. Ας δούμε λοιπόν πού βρίσκονται και τι κάνουν όλοι τους σε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη της χώρας μας.

Η οικογένεια Λιάγκα βρίσκεται στην Τήνο και απολαμβάνει ηρεμία και κατάνυξη, κάτι που είχε ανάγκη, ειδικά ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος δεν είναι καλά ψυχολογικά λόγω της απώλειας του πατέρα του.
Η Ελένη Μενεγάκη μας... την έκανε πάλι για εξωτερικό χωρίς να αποκαλύψει τον προορισμό της, μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο ενώ ο αδελφός της Θοδωρής Μισόκαλος με την Αντωνία Καλλιμούκου βρίσκονται στα Άχλα της Άνδρου. Ο Γιάννης Λάτσιος όμως με τον γιο του Άγγελο βρίσκεται στη Μύκονο. Ο Σάκης Ρουβάς λόγω... πελαργού παρέμεινε Αθήνα μαζί με την Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά, όμως την πατρίδα του, την Κέρκυρα επισκέφτηκε η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο με τον οποίο μάλιστα βρέθηκαν και σε παραλία του νησιού για μπάνιο. Η Τζένη Μπαλατσινού ξεκουράζεται στην αγαπημένη της Πάτμο ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος βρίσκεται στη Μύκονο. Σε κυκλαδίτικο νησί βρίσκεται η Μαρία Ηλιάκη μαζί με τον αγαπημένο της Νεκτάριο Γαλίτη, χωρίς όμως να αποκαλύπτει από τις φωτογραφίες που ανεβάζει, το πού ακριβώς. Πάντως, η Ντορέττα Παπαδημητρίου με την κολλητή της φίλη Μαίρη Συνατσάκη ηρεμούν στη Σίφνο. Στην όμορφη Αίγινα κάνουν Πάσχα η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης. Εκεί διαθέτει εξοχική κατοικία η ηθοποιός. Στην Κορινθία θα κάνει Ανάσταση και Πάσχα η οικογένεια Σοφού με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να δείχνει ενθουσιασμένη που βρίσκεται στην ύπαιθρο. Στην Κεφαλονιά βρισκόταν μέχρι και χθες, κατά πάσα πιθανότητα η Ελένη Φουρέιρα η οποία θα πρέπει να επιστρέψει στην Αθήνα για τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο. Η Shaya με τον σύντροφό της βρίσκεται στη Ζάκυνθο ενώ ο Διονύσης Σχοινάς με την Καίτη Γαρμπή και τον γιο τους βρίσκονται στη Μύκονο όπως βέβαια και η Ειρήνη Παπαδοπούλου που μπορεί να εθεάθη με φίλη της στα Ματογιάννια αλλά κάπου εκεί γύρω βρισκόταν και ο αγαπημένος της Κώστας Πηλαδάκης που διαθέτει βίλα στο νησί. Στο Διακοφτό κάνει Πάσχα μαζί με τον γιο της και τον σύντροφό της η Μαριάντα Πιερίδη. Δείτε φωτογραφίες που ανέβασαν οι celebrities από τις διακοπές του Πάσχα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved