Ποιοι tv stars υπέγραψαν και θα κάνουν ήσυχοι διακοπές;
Fun Lists

Ποιοι tv stars υπέγραψαν και θα κάνουν ήσυχοι διακοπές;

Λίγο πριν πέσει η αυλαία της φετινής σεζόν οι παρουσιαστές ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί που θα επιδοθούν στα μπάνια του ανέμελοι, έχοντας ήδη πιάσει... στασίδι για την ερχόμενη σεζόν;

Alpha
Νωρίς νωρίς ήρθε η ανακοίνωση του καναλιού ότι η Ελένη Μενεγάκη ανανέωσε το συμβόλαιο της διάρκειας 4 ετών! Και αφού τέτοια συμφωνία άλλοι ούτε με το... κιάλι δεν θα δουν, είναι να μην περιμένει πώς και πώς να φύγει για τα Άχλα;

Η «Happy Day» από το πρωί φαίνεται, λογικό λοιπόν η Σταματίνα Τσιμτσιλήνα κάνει τις βουτιές της χωρίς σκοτούρες.
Έχει ακούσει τα εξ αμάξης για τις ιστορίες συμφιλίωσης που μας παρουσιάζει στο «Πάμε πακέτο» η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Όμως τα νούμερα τηλεθέασης είναι αδιάψευστος μάρτυρας ότι μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών τη θέλει στη θέση της.
Με την αμεσότητα του Χρήστου Φερεντίνου και ένα διόλου ευκαταφρόνητο κοινό να το παρακολουθεί, το «Άκου τι είπαν» θα συνεχίσει να μας κρατά παρέα. Τα Δευτερότριτα η «Ελληνοφρένεια» φιγουράρει στο καθημερινό top ten της τηλεθέασης, ενώ έχει αποκτήσει κι ένα ολοένα αυξανόμενο fan club. Και επειδή η επικαιρότητα απαιτεί καυστική σάτιρα, Τσολιάς και Μπαλούρδος παίρνουν ξανά θέση μάχης! Μπορεί το πείραμα του «Λόγω ΤiVis» να μην πέτυχε, όμως η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα πρόσωπο που φαίνεται να πιστεύουν στον Αlpha. H «Μουρμούρα» θεωρείται επιτυχημένο κόνσεπτ και οι συντελεστές θα αρχίσουν γυρίσματα για τη νέα σεζόν μες στον Ιούνιο. Τα κωμικοτραγικά κυριακάτικα τραπεζώματα των Χαμπαίων και των Τρια ντάφυλλου δεν έχουν τέλος στο «Σόι σου».

Την... Ελλάδα σε «60 λεπτά» θα οργώσει ξανά ο Νίκος Μάνεσης, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Όσα μας επιφυλάσσουν τα άστρα θα μάθουμε από την Άση Μπήλιου και τη σεζόν2016-2017 «Κάτι ψήνεται» για πάντα! Τελικά αποδείχτηκε... πολύ σκληρό για να πεθάνει Σαββατόβραδο χωρίς «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» δεν νοείται, οπότε ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανανεώνει το ραντεβού του


Ant1
Μέθυσε τα... μηχανάκια της Νielsen, γι' αυτό το «Μπρούσκο» πήρε πρώτο και καλύτερο το πράσινο φως για τέταρτο κύκλο επεισοδίων. Μένει να δούμε αν θα σημειώσει την ίδια επιτυχία ή θα «ξεφουσκώσει», όπως τα «Κλεμμένα όνειρα». Ευχάριστα είναι τα νέα και για τα «Δίδυμα φεγγάρια», που απέκτησαν το δικό τους φανατικό κοινό. Η σειρά που πέρυσι έκανε την έκπληξη, οι «Συμμαθητές», θεωρούνται πλέον σίγουρο χαρτί για τον ΑΝΤ1. Πατέρας μόνος ψάχνει και του χρόνου! Ο λόγος για το κωμικό «Daddy Cool» με τον Θανάση Τσαλταμπάση.


Ο λάτρης της θάλασσας Γιώργος Λιάγκας θα πάρει τη Φαίη Σκορδά και τους γιους τους και θα απολαύσουν χωρίς άγχος το φετινό καλοκαίρι. Γιατί ΑΝΤ1 χωρίς «Πρωινό» δεν γίνεται!
Παραμένει στο δυναμικό του σταθμού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ωστόσο φαίνεται ότι, ενώ θα παρουσιάσει ξανά το «The 2night show», που κατά καιρούς συζητήθηκε για τους αμφιλεγόμενους καλεσμένους τ η τύχη του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» δεν έχει αποφασιστεί ακόμα.


ΣΚΑΙ
Το κανάλι της ενημέρωσης δεν αλλάζει την κατεξοχήν ειδησεογραφική φυσιογνωμία του, καθώς η ψυχαγωγία, όσο κι αν... σηκώνει κατά καιρούς κεφάλι, βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα. Σίγουρο πάντως θεωρείται το σατιρικό «Ότι να ναι». Από εκεί και πέρα, εκπομπές όπως το «Chef στον αέρα», «Γεύσεις στη φύση», «Γλυκές αλχη¬μείες», «Τraction», «Ένα τραπέζι Ελλάδα», «Join us», «Happy traveller» έχουν λάβει το ΟΚ από τον σταθμό, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα έχουν βρει χορηγό.


Star
Αναπάντεχη η επιτυχία του «Τροχού της τύχης». Γιατί ένα κόνσεπτ από τα '90s με χαμηλό κόστος, που αποφέρει νούμερα ακόμα και της τάξης του 20%, σίγουρα το κρατάς στο πρόγραμμα σου. Το ίδιο ισχύει και για το ρετρό «Ραντεβού» του Μάρκου Σεφερλή. Παρά τις κριτικές που δέχτηκε για τη γενικότερη αισθητική του, μια χαρά τα πάει στους πίνακες της Νielsen. Τα μεσημέρια τη θέλουν την... τηλεκατσαρόλα τους και το«Blind taste»του Δημήτρη Σκαρμούτσου παραμένει στο πόστο του. Πράσινο φως για δεύτερο κύκλο επεισοδίων έλαβε και η καθημερινή κυπριακή σειρά «9 μήνες».


Etv
Το μικρό κανάλι μεγάλωσε και... αγκάλιασε όλους τους άστεγους αστέρες της σόου-μπιζ. Μαθαίνουμε μάλιστα ότι σκοπεύει να προχωρήσει και σε νέες μεταγραφές αν φυσικά το τηλεοπτικό τοπίο το ευνοήσει. Σίγουρα οι εκπομπές των Μένιου Φουρθιώτη και Τατιάνα Στεφανίδου θεωρούνται, οι... ναυαρχίδες του Ε, ενώ και τα υπόλοιπα ονόματα πρώτης γραμμής (Ρούλα Κορομηλά, Χριστίνα Λαμπίρη, Ναταλία Γερμανού, Ελεονώρα Μελέτη κ.ά.) παραμένουν στο κανάλι, αν και δεν είναι απόλυτα σίγουρο ποιο κόνσεπτ θα αναλάβουν.


Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved