Κι όμως αστέρες του Hollywood κάποτε ήταν μεγάλοι αθλητές
Fun Lists

Κι όμως αστέρες του Hollywood κάποτε ήταν μεγάλοι αθλητές

Μπορεί να τους γνωρίσαμε ως αστέρες του Hollywood αλλά πριν γίνουν γνωστοί στο ευρύ κοινό ως τραγουδιστές και ηθοποιοί ήταν αθλητές και μάλιστα με πολύ καλές επιδόσεις.

Ο Μάθιου Μακκόναχι έπαιζε τένις και γκολφ. Το 1985 ασχολήθηκε και με τα δυο αθλήματα, αλλά το γκολφ φαίνεται πως ήταν η μεγάλη του αγάπη, αφού δεν το άφησε ποτέ. Μάλιστα, βρίσκεται στην λίστα με τους 25 καλύτερους γκολφέρ στον κόσμο.
Η Έμα Γουάτσον έπαιζε χόκεϊ επί χόρτου. Στο αγαπημένο της άθλημα διέπρεψε το 2006 με πολύ καλές επιδόσεις και μπορεί να έγινε γνωστή σε μικρή ηλικία, αλλά δεν εγκατέλειψε το πανεπιστήμιο του Μπράουν.

Ο Τομ Κρουζ αγαπούσε τα αθλήματα αφού έπαιζε πάλη, ράγκμπι και ποδόσφαιρο. Ο ηθοποιός όταν ήταν μαθητής είχε αλλάξει 15 σχολειά σε 14 χρόνια και ανάλογα με το σχολείο άλλαζε και το άθλημά του. Η καριέρα του ως αθλητής τελείωσε άδοξα όταν τον βρήκε ο προπονητής του μεθυσμένο πριν από αγώνα και η δικαιολογία ήταν πως είχε τραυματιστεί στο γόνατο.


Ο Τζορτζ Κλούνεϊ μπορεί αν έχει κάψει καρδιές ως ηθοποιός αλλά και ως μπασκετμπολίστας δεν τα πήγαινε άσχημα. Μάλιστα, είχε περάσει και από δοκιμαστικό για τους Cincinnati Reds αλλά στην πορεία απορρίφθηκε.


Και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έπαιζε μπάσκετ. Μάλιστα το1997 είχε μπει στην ομάδα Park Lane Academy του Μισισίπι, αλλά σύντομα επέστρεψε στην μουσική και τα σόου.


Ο Τζέισον Στεϊθαμ ήταν άσσος στις καταδύσεις. Ο ηθοποιός ήταν αθλητής παγκοσμίου φήμης προτού αποφασίσει να κάνει στροφή στην καριέρα του. Συμμετείχε στην εθνική ομάδα καταδύσεων της Βρετανίας την οποία και εκπροσώπησε στους παγκόσμιους αγώνες το 1992 όπου και τερμάτισε δωδέκατος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved