Το post του Νίκου Μπάρκουλη για τον πατέρα του και οι δύσκολες ώρες του Γιαννόπουλου
Fun Lists

Το post του Νίκου Μπάρκουλη για τον πατέρα του και οι δύσκολες ώρες του Γιαννόπουλου

Η εβδομάδα που πέρασε είχε αρκετούς θανάτους στην showbiz.

Ο γόης του ελληνικού κινηματογράφου, ο Ανδρέας Μπάρκουλης έφυγε από τη ζωή και σκόρπισε την θλίψη στην οικογένειά του. Ωστόσο, μια μέρα πριν «φύγει» δημοσίευμα έγραφε πως πέθανε κάτι που τάραξε την οικογένειά του και ο γιος του αναγκάστηκε να κάνει σχετική ανάρτηση στο facebook.

Από τη ζωή έφυγε και ο Jack Riley που αγάπησε το ευρύ κοινό μέσα από την κωμική σειρά «The Bob Newhart Show». Είχε σε πολύ επιτυχημένες σειρές όπως «Παντρεμένοι με παιδιά», «Baywatch», «Τα φιλαράκια» και αγαπήθηκε πολύ, ειδικά από το αμερικανικό τηλεοπτικό κοινό. Μετά από καριέρα πενήντα χρόνων και πολλές σημαντικές συνεργασίες, είχε πλέον φτάσει στο ζενίθ μιας λαμπρής καριέρας. Το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρούταν από πνευμονία και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, βυθίζοντας την οικογένειά του σε βαρύ πένθος.

Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Γιαννόπουλο που από πέρσι τον Απρίλιο δίνει μάχη με τον καρκίνο. Εισήχθη στο νοσοκομείο για νέο κύκλο χημειοθεραπειών και αυτό το διάστημα βιώνει όσα είχε ζήσει ο μονάκριβος γιος του Ανδρέας, που ήταν και εμπνευστής του «Χαμόγελου». Όπως ο ίδιος αναφέρει: «Παλεύω να μείνω ζωντανός για τα παιδιά μου στο ‘Χαμόγελο’, αυτά μου δίνουν δύναμη».

Ο Στέργιος Νενές έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως ο οινοχόος από το Κωνσταντίνου και Ελένης.Τα χρόνια πέρασαν και η αλήθεια είναι πως τον έχουμε δει σε ελάχιστες τηλεοπτικές δουλειές. Όμως, όπως φαίνεται, ο Στέργιος Νενές έχει αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό.

Μέσα σε όλα αυτά όμως υπάρχει και ένα νέο ειδύλλιο στην showbiz που δεν είναι άλλο από αυτό της Άρτεμις Αστεριάδη με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου από το Ταμάμ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved