Τα κορμιά κρατούνται με κόπο!
Fun Lists

Τα κορμιά κρατούνται με κόπο!

Το κορμί το αποκτά, το «χτίζεις» σιγά σιγά με γυμναστική και σωστή διατροφή. Όσο πιο πολύ το προσέχεις τόσο αυτό θα σου… το ανταποδίδει. Αυτό το ξέρουν καλά οι celebrities. Τι κάνουν λοιπόν;

Ως τα 22 της χρόνια, η Ντορέττα Παπαδημητρίου γυμναζόταν πολύ σκληρά, κάτι που φαίνεται σε κάθε της εμφάνιση. Όπως έχει δηλώσει, έχει δοκιμάσει πολλά είδη γυμναστικής και έχει καταλήξει να κάνει πότε yoga και πότε ΤRX για να κρατιέται σε φόρμα. Αποφεύγοντας τα βάρη και ία όργανα, προτιμά εναλλακτικές μορφές ενδυνάμωσης, αφού αποκτά μυϊκή μάζα και όγκο πολύ εύκολα και αυτό δεν την κολακεύει.

Η Κατερίνα Στικούδη μικρότερη έκανε κολύμβηση, ενώ τώρα έχει δηλώσει πως κάνει spinning τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα και ένα ειδικό αερόβιο πρόγραμμα. Μεγάλο μέρος της γράμμωσής της οφείλεται σε αυτά.

Η Δέσποινα Βανδή κάνει δύο ώρες γυμναστικής, έξι φορές την εβδομάδα, με πρόγραμμα κυκλικό, που περιλαμβάνει από TRX και βάρη ως pilates και ασκήσεις στίβου. Ειδικά το καλοκαίρι, λατρεύει να βρίσκεται κοντά στο νερό, κάνοντας push ups στην άμμο και ασκήσεις με βάρη στη θάλασσα, για ενδυνάμωση των γονάτων.

Η Ελεονώρα Μελέτη αγαπά τα θαλάσσια σπορ. Κάνει σέρφ, puddle και ότι άλλο έχει σχέση με την θάλασσα.

Έπειτα από χρόνια μπαλέτου και γυμναστικής, η Φαίη Σκορδά κάνει ασκήσεις που περιλαμβάνουν ένα personnal training πρόγραμμα γυμναστηρίου, δηλαδή ασκήσεις με βαράκια, κοιλιακούς και ραχιαίους, καλό ζέσταμα και αποθεραπεία.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου φροντίζει να ασκείται δύο φορές την εβδομάδα τουλάχιστον, έχοντας ήδη δοκιμάσει τα πάντα. Έκανε yoga, pilates, βάρη,spinning καθώς θεωρεί τη γυμναστική βασική για τη φυσική της κατάσταση. Κάνει πατίνια, παίζει beach volley, ενώ δηλώνει πως και στο σπίτι μπορεί να βάλει μουσική και να αρχίσει να χορεύει.

Εθισμένη στη γυμναστική» και η Μαριάντα Πιερίδη, εδώ και αρκετά χρόνια. Γυμνάζεται εντατικά, κάνοντας από μποξ μέχρι pilates.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αγαπά το beach volley…

Η Αθηνά Οικονομάκου γυμνάζεται κάνοντας yoga και συγκεκριμένα aerial yoga.

Η Ελλη Κοκκίνου κάνει εντατικά ασκήσεις με βαράκια, για να κρατά γραμμωμένα και σφιχτά άκρα, ενώ το καλοκαίρι παίζει φανατικά ρακέτες στην παραλία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved