Επώνυμες κυρίες που έχουν βάλει… νυστέρι
Fun Lists

Επώνυμες κυρίες που έχουν βάλει… νυστέρι

Δεν είναι λίγες οι επώνυμες κυρίες της εγχώριας showbiz που έχουν καταφύγει στους ειδικούς έτσι ώστε ν’ αλλάξουν την εμφάνισή τους έτσι ώστε να νιώθουν καλύτερα.

Κάποιες το έχουν παραδεχτεί, κάποιες άλλες όχι, αλλά και στις δυο περιπτώσεις το νυστέρι είναι εμφανέστατο.

Η Κατερίνα Καινούργιου με το πέρασμα των χρόνων αποφάσισε ν’ αλλάξει αρκετά πάνω της. Η παρουσιάστρια δεν το έχει κρύψει και σε κάθε της συνέντευξη όταν την ρωτάνε το παραδέχεται και τονίζει ότι μετά την αλλαγή που έχει κάνει νιώθει πολύ καλύτερα με τον εαυτό της. Η Κατερίνα Καινούργιου έχει κάνει πλαστική στο στήθος και στην μύτη, ενώ έχει αλλάξει τόσο τα μαλλιά όσο και το μακιγιάζ της.

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου έχει αλλάξει αρκετά από την πρώτη μέρα που μας συστήθηκε. Άλλωστε, ήταν παντρεμένη με έναν από τους καλύτερους πλαστικούς χειρούργους. Η ίδια μπορεί να μην έχει μιλήσει ανοιχτά για το τι έχει κάνει, αλλά η αλλαγή στο πρόσωπό της φαίνεται.

Η Χρύσπα έχει κάνει λιποαναρρόφηση και μάλιστα όταν η επέμβαση αυτή δεν ήταν αρκετά γνωστή. Η ίδια το έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή της λέγοντας: «Δεν μετανιώνω ούτε λεπτό γι’ αυτή την επέμβαση γιατί ήταν κάτι που βελτίωσε την εικόνα μου»

Η Άντζελα Δημητρίου προσέχει την εμφάνισή της. Η τραγουδίστρια έχει παραδεχτεί πως έχει κάνει διάφραγμα στην μύτη και ο γιατρός της την πείραξε λίγο. Μάλιστα, έχει κάνει botox , έχει τονίσει πως δεν φοβάται το νυστέρι και πάνω απ’ όλα δεν κρύβει την ηλικία της.

Η Έλενα Παπαρίζου έχει κάνει αυξητική στήθους. Η τραγουδίστρια δεν το έχει κρύψει. Αντιθέτως το συζητάει και λέει τη γνώμη της. Ωστόσο, η ίδια έχει πει πως όλοι έλεγαν ότι έχει κάνει επέμβαση στο στήθος της πριν την κάνει και έτσι όταν την έκανε δεν την ρώτησε κανείς. Τέλος, η Έλενα Παπαρίζου είπε ότι θα κάνει facelift όταν νιώσει έτοιμη.

Η Δέσποινα Βανδή από το 1999 έως και σήμερα έχει αλλάξει αρκετά. Η τραγουδίστρια έκανε πλαστική στο στήθος της και αυτό την δημιούργησε αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, σε συνέντευξή της έχει παραδεχτεί ότι κάτι έχει κάνει, αλλά χωρίς να πει τι ακριβώς.

Η Ελένη Χατζίδου πριν τρία χρόνια αποφάσισε ν’ αλλάξει ριζικά. Η τραγουδίστρια δεν άλλαξε μόνο την μύτη της, αλλά και τα ζυγωματικά της, τα χείλη της και τα φρύδια της.

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει κάνει αυξητική στήθους και botox και δεν το κρύβει. Η παρουσιάστρια έχει μιλήσει ανοιχτά για τις αλλαγές αυτές και έχει εξηγήσει πως botox κάνει κάθε Μάιο, επειδή την ενοχλεί το συνοφρύωμα και αυτό τις προκαλεί ημικρανίες.

Τέλος, η Δήμητρα Ματσούκα δεν είναι άδικα sex symbol. Είναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Ωστόσο, έχει κάνει και εκείνη τις αλλαγές της με την βοήθεια των ειδικών. Η Δήμητρα Ματσούκα έχει «πειράξει» το στήθος της, τα χείλη της ενώ κάνει botox για να μην έχει ρυτίδες και να φαίνεται πιο λαμπερή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved