Οι celebrities που ήταν συμμαθητές στο σχολείο
Fun Lists

Οι celebrities που ήταν συμμαθητές στο σχολείο

Ο χώρος της showbiz είναι πολύ μικρός. 

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ήταν συμμαθητές στο σχολείο και με το πέρασμα των χρόνων συναντήθηκαν ξανά στον χώρο της showbiz.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιώργος Λιάγκας ήταν συμμαθητές. Στο παρελθόν και οι δυο έχουν κάνει αναφορά και έχουν αποκαλύψει άγνωστες πτυχές των μαθητικών τους χρόνων. Γεννημένοι και οι δυο το 1969 τελείωσαν το 61ο δημοτικό σχολείο του Κολωνού. Μάλιστα, όταν ο Γιώργος Λιάγκας είχε πάει καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη της είχε ετοιμάσει μια ωραία έκπληξη , ενώ εκείνη δεν το θυμόταν ότι ήταν στο ίδιο σχολείο.

Η Αννίτα Πάνια πήγαινε στο ίδιο σχολείο με την Σμαράγδα Καρύδη και τον Χρήστο Φερεντίνο. Συγκεκριμένα τελείωσαν το 5ο λύκειο Εξαρχείων και η Αννίτα Πάνια είχε μιλήσει στο παρελθόν για τις δυσκολίες που είχαν αντιμετωπίσει.

Η Τατιάνα Στεφανίδου και η Μπέσυ Μάλφα πήγαιναν στην ίδια σχολή μπαλέτου. Συγκεκριμένα η ηθοποιός είχε πει: «Με την Τατιάνα ήμασταν στην ίδια σχολή μπαλέτου. Εξαιρετική χορεύτρια, μπαλαρίνα. Ήταν στα παιδιά θαύματα που πήγε στην όπερα του Αμβούργου»

Όσο περίεργο και αν σας φανεί, ο Χάρης Ρώμας ήταν συμμαθητής στην Σχολή Μωραϊτη με τον Γιάνη Βαρουφάκη. Την αποκάλυψη έκανε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του όταν τον ρώτησαν για την πολιτική κατάσταση της χώρας μας.

Στην σχολή Μωραϊτη φοίτησα τις ίδιες χρονιές η Ευγενία Μανωλίδου με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Όταν ήταν παιδιά είχαν χαμηλό προφίλ-κάτι που διατηρούν ακόμα- και διάβαζαν καθημερινά. Μάλιστα, κανείς από τους δυο δεν έκρυβε ότι όταν μεγαλώσει θέλει ν’ ασχοληθεί με τον καλλιτεχνικό χώρο.

Τι κοινό έχουν η Άννα Βίσση με τον Γιώργο Αυτιά και τον Θοδωρή Δρακάκη; Οι τρεις τους ήταν συμφοιτητές στο πανεπιστήμιο και μάλιστα έκαναν καλή παρέα. Βέβαια, η Άννα Βίσση επειδή ασχολιόταν από τότε με το τραγούδι δεν πήγαινε συχνά στη σχολή αλλά διατήρησαν την επαφή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved