Παντρεύτηκαν και το μάθαμε μετά το γάμο
Fun Lists

Παντρεύτηκαν και το μάθαμε μετά το γάμο

Όταν κάποιος θέλει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μπορεί να τα καταφέρει. 

Τρανά παραδείγματα οι εγχώριοι της showbiz, οι οποίοι παντρεύτηκαν με θρησκευτικό ή πολιτικό γάμο και το μάθαμε μετά.

Οι φήμες ήθελαν την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο να έχουν παντρευτεί στην Άνδρο την ημέρα που βάφτισαν την κορούλα τους. Όλοι όσοι γνώριζαν το κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό, ενώ η επιβεβαίωση ήρθε έναν χρόνο μετά όταν η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε στο Instagram μια τούρτα με ένα κεράκι και πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό.

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς παντρεύτηκαν στο Παρίσι το 2014. Μάλιστα, η πρώτη φωτογραφία από το μυστήριο κυκλοφόρησε έναν χρόνο μετά τον γάμο.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει παντρευτεί με τον Φώτη Μπερνάντο και η αποκάλυψη έγινε από την ίδια όταν γεννήθηκε η κόρη της, αλλά δεν θέλουν να το συζητάνε.

Η Κατερίνα Λέχου και ο Μάνος Στρατάκης παντρεύτηκαν με κουμπάρο τον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος αποκάλυψε το ευχάριστο νέο αρκετό καιρό μετά. Η ηθοποιός ακόμα και σήμερα δεν θέλει να μιλάει για τον γάμο της.

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης έχουν τελικά παντρευτεί. Η τελετή έγινε το καλοκαίρι του 2015 στην Αθήνα χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι. Η ανακοίνωση έγινε από την τραγουδίστρια μέσα από το twitter.

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο χωρίς να το καταλάβει κανείς. Το ίδιο συνέβη και με τον θρησκευτικό τους γάμο τρία χρόνια μετά.

Κρυφά, όμως, παντρεύτηκαν και ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη. Η γνωστοποίηση έγινε από τους ίδιους όταν κάποιες μέρες έπειτα ανέβασαν φωτογραφίες στα social media.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved