Oι γάμοι που θα γίνουν μέσα στο 2017 και περιμένουμε με ανυπομονησία!
Fun Lists

Oι γάμοι που θα γίνουν μέσα στο 2017 και περιμένουμε με ανυπομονησία!

Το 2017 σίγουρα θα είναι ένας από τους πιο ευτυχισμένους χρόνους της ζωής ερωτευμένων ζευγαριών που το διάλεξαν για τον γάμο τους! Και πράγματι θα είναι πολλοί οι celebrities που θα παντρευτούν μέσα στη νέα χρονιά. Ας δούμε ποιοι θα δεθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου!

 

Πρώτη και καλύτερη θα ντυθεί νυφούλα η Μαριάντα Πιερίδη η οποία πριν από μόλις λίγες ημέρες δημοσίευσε μαζί με τον σύντροφό της ∆ηµήτρη Κατριβέση την αγγελία του γάμου τους.

Περιμένουμε επίσης τον γάμο της Ευρυδίκης με τον Μπομπ Κατσώνη και αυτό θα είναι το τρίτο στεφάνι για την τραγουδίστρια.

Μία άλλη τραγουδίστρια που παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της είναι η Ελεάνα Παπαϊωάννου η οποία θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον προσεχή Ιούλιο με τον μπασκετμπολίστα ∆ηµήτρη Βεργίνη.

Ο τηλεοπτικός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος επίσης θα... αποκατασταθεί, καθώς ετοιμάζει το προσεχές καλοκαίρι τον γάμο του με τη μητέρα του δεύτερου παιδιού του Μαριέττα Ντάνα.

Με θρησκευτικό γάμο πρόκειται να παντρευτούν το ερχόμενο καλοκαίρι και η Ελένη Καρποντίνη με τον Βασίλη Λιάτσο.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα δήλωσε πρόσφατα ότι πρόκειται να παντρευτεί μέσα στο 2017.

Γάμο ετοιμάζουν, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα και ο Κώστας Σόμμερ με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Τέλος, η Έλενα Ράπτη και ο Λούκας Γιώρκας δεν αποκλείεται να παντρευτούν, αν κρίνει κανείς από τις πρόσφατες δηλώσεις εκείνου κατά τις οποίες παραδέχτηκε ότι ένας γάμος είναι στα άμεσα σχέδιά του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved