Επώνυμοι που έχουν επιδείξει τα ταλέντα τους σε διαφορετικά σόου
Fun Lists

Επώνυμοι που έχουν επιδείξει τα ταλέντα τους σε διαφορετικά σόου

Celebrities όλων των ειδών συνωστίζονται για μια θέση σε ριάλιτι και τάλεντ σόου.

Γιατί, όπως και να το κάνουμε η τηλεθέαση που σημειώνουν αυτά τα προγράμματα και τις «μετοχές» τους ανεβάζει κατακόρυφα και τους επαναφέρει στα φώτα σε περίπτωση που έχουν... παροπλιστεί!

Είναι βέβαια και ορισμένοι που έχουν κάνει «επάγγελμα» τα συγκεκριμένο πρότζεκτ, καθώς τους έχουμε δει κατά καιρούς σε περισσότερα από ένα...

Μπο
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ράπερ του «Survivor» δοκιμάζει τις δυνάμεις του στην Τν στο J2US επιχείρησε να εκπαιδεύσει στο τραγούδι τη Μαρία Κορινθίου.

Λάουρα Νάργιες
Η ξανθιά Survivor δεν διακρίνεται για την απόδοση της στα αθλήματα, αλλά είναι από τις γενικά συμπαθείς παρουσίες. Την μάθαμε από το «SYTYCD» της Βίκυς Καγιά, ενώ αργότερα βρέθηκε και στο Dancing

Mαριάννα Καλλέργη
Η πρωταθλήτρια του ήταν η πρώτη που έφαγε την... ψυχρολουσία της αποχώρησης από το «Survivor». Το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε στο «Dancing on ice». Βέβαια τότε έκανε , αίσθηση, όχι τόσο για τις επιδόσεις της στον πάγο όσο για την πρόταση γάμου που δέχτηκε on air από τον Ρώσο αθλητή καλλιτεχνικού πατινάζ Αλεξέι Μοτόριν.

Γιώργος Χρανιώτης
Πριν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για να το ρίξει στις... φάρσες με τον Γιάννη Σπαλιάρα, είχε ανέβει και στη χορευτική πιστό. Γιατί λίγοι ίσως θυμούνται ότι συμμετείχε και στο Dancing 2

Κατερίνα Στικούδη
Πριν από λίγο καιρό φήμες που διαψεύστηκαν την ήθελαν να μπαίνει στο «Survivor». Το μοντέλο - τραγουδίστρια
έκανε ένα πέρασμα από το «J2US» με παρτενέρ τον Νίκο Μίχα αλλά και από το «Dancing 4», κάνοντας αίσθηση με τη σέξι παρουσία της.

Ειρήνη Παπαδοπούλου
Μακρά η θητεία της δυναμικής «μπουλντόζας» του «Survivor» στη μικρή οθόνη! Μας συστήθηκε στο «Χ factor», ενώ έλαβε μέρος και στο «Dancing 5», φτάνοντας ως τον τελικό.

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved