Η αποκάλυψη αυτών που έδιναν τα spoilers, η σύγχυση της Κολιδά και ένας…Survivor έρωτας!
Fun Lists

Η αποκάλυψη αυτών που έδιναν τα spoilers, η σύγχυση της Κολιδά και ένας…Survivor έρωτας!

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στον κατά τα άλλα μαγικό κόσμο των media αλλά και της σόουμπιζ.

Και εσείς, για ακόμα μία φορά πιστοί στην ενημέρωση από το gossip-tv.gr αναδείξατε και πάλι τη δεκάδα των τοπ θεμάτων της εβδομάδας που μόλις ολοκληρώθηκε. Χθες σας ενημερώσαμε για την πρώτη πεντάδα των κορυφαίων θεμάτων όπως τα αναδείξατε εσείς με τα κλικ σας και τώρα ήρθε η σειρά των άλλων πέντε κορυφαίων θεμάτων που «κλείνουν» τη δεκάδα. Ας δούμε ποια θέματα είναι αυτά.
Μία φωτογραφία πρώην παίκτριας του Survivor με τον αγαπημένο σας, προσέλκυσε το ενδιαφέρον σας και γι’ αυτό το συγκεκριμένο θέμα βρέθηκε στην έκτη θέση. Στην έβδομη θέση αναδείξατε το σχόλιο της πεθεράς της Ελένης Μενεγάκη κάτω από τη φωτογραφία της παρουσιάστριας στο Instagram ενώ την όγδοη θέση κατέλαβε η αποκάλυψη των ανθρώπων που έδιναν τα spoilers στο Survivor. Στην ένατη θέση βρέθηκε η δύσκολη στιγμή όπου η Αγγελική Νικολούλη την ώρα της εκπομπής της μαθαίνει ότι ο γιος της καλεσμένης της είναι νεκρός ενώ τη δεκάδα έκλεισε ένα ακόμα θέμα που αφορά στο παιχνίδι επιβίωσης, όταν η Ειρήνη Κολιδά, καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Survivor Panorama» δεν έκρυψε τη σύγχυσή της για την ένσταση που έκανε ο μισθοφόρος Κώστας Αναγνωστόπουλος σε προηγούμενο αγώνισμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved