Η φωτό του Λάτσιου junior, η Παυλίδου νύφη μετά τον χωρισμό και οι φωτό του Ντάνου στο instagram
Fun Lists

Η φωτό του Λάτσιου junior, η Παυλίδου νύφη μετά τον χωρισμό και οι φωτό του Ντάνου στο instagram

Πιστοί στο ραντεβού μας συγκεντρώσαμε τα τοπ δέκα θέματα και σας τα παρουσιάζουμε.

Ξεκινάμε με τον Λάτσιο junior που κάθε φορά που ποστάρει φωτογραφία στα social media προκαλεί πανικό. Αυτή τη φορά με μπαντάνα στο κεφάλι πόζαρε στις διακοπές της και "σάρωσε" σε likes. Προχωράμε στη Σοφία Παυλίδου που λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της ντύθηκε νυφούλα αλλά για διαφημιστικούς λόγους. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πόσταρε φωτογραφίες στο instagram και τον είδαμε εντελώς αγνώριστο. Συνεχίζουμε με survivor και τον Κωνσταντίνο Βασάλο που πόσταρε φωτογραφία αγκαλιά με γνωστή κυρία της τηλεόρασης. Η Τάμτα έκανε μια δήλωση «βόμβα» που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Η πεθερά της Ελένης Μενεγάκη σχολίασε κάτω από μια φωτογραφία της νύφης της στο instagram και προκάλεσε συζητήσεις. Ο ξυλοδαρμός μιας κυρίας στο Καλλιμάρμαρο από τον σύζυγό της προκάλεσε αντιδράσεις και αποκαλύφθηκε ο λόγος που την χτύπησε. Ατύχημα είχε η γνωστή τραγουδίστρια που είχε σοβαρό τραυματισμό στο πόδι της.

Άφησε το survivor και πήγε να κάνει μπάτσελορ στη Μύκονο. Και κλείνουμε τη δεκάδα με τη φωτογραφία που «ανέβασε» η Έλενα Τσαβαλιά στο instagram χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved