Οι μεταφυσικές εμπειρίες των stars. Οι επαφές τους με… φαντάσματα
Fun Lists

Οι μεταφυσικές εμπειρίες των stars. Οι επαφές τους με… φαντάσματα

Φαντάσματα και μεταφυσικές εμπειρίες… διασήμων. Ποιος είπε ότι και οι celebrities δεν έχουν βιώσει creepy καταστάσεις στην ζωή τους. Τα παραδείγματα; Πολλά..

Latoya Jackson

Μπορεί να έγινε διασημότητα λόγω της συγγενικής της σχέσης με τον Michael Jackson, αποτραβήχτηκε όμως πια από τα φώτα της δημοσιότητας, όταν ο αδελφός της έφυγε από τον κόσμο το 2009. Δίνει βέβαια μία στο τόσο συνεντεύξεις, κι αυτό για να μιλήσει για τον Michael ή το φάντασμα του! Γιατί η ηθοποιός και τραγουδίστρια δεν έχει καμία αμφιβολία ότι ο Michael έχει στοιχειώσει το σπίτι της. Μάλιστα, έχει δηλώσει πως ακούει συχνά ήχους από τις χορευτικές του φιγούρες στο πάνω πάτωμα. Έτσι, νιώθει συνεχώς την επιβλητική παρουσία του «βασιλιά της ποπ» στο χώρο. Το περίεργο είναι πως το ίδιο έχουν δηλώσει κατά καιρούς και οι σωματοφύλακες της!

Miley Cyrus

Η διάσημη ποπ σταρ δήλωσε ότι το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια της μουσικής περιοδείας της στην Αγγλία το 2009 ήταν στοιχειωμένο, κι έτσι ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με δυο φαντάσματα. Ανέφερε μάλιστα σε συνέντευξη της πως η αδελφή της, που έκανε μπάνιο στο εν λόγω διαμέρισμα, τσουρουφλίστηκε όταν «κάποιος» γύρισε αναπάντεχα τη βρύση στο καυτό νερό, ενώ και η ίδια η αοιδός είδε με αποτροπιασμό ένα μικρό παιδί να την παρακολουθεί όταν μπήκε κι εκείνη να κάνει μπάνιο! Η εκκεντρική καλλιτέχνιδα έψαξε τότε την ιστορία του διαμερίσματθ5 και βρήκε ότι κάποτε ήταν φούρνος, που είχε καεί εκ θεμελίων, στέλνοντας τον ιδιοκτήτη και το γιο του στο θάνατο. Κι έτσι το παιδί ήταν το φάντασμα του τραγικού αγοριού!

Sting

Ήταν στη δεκαετία του 1980, όταν ο δημοφιλής μουσικός έγραψε το γνωστό κομμάτι «Spirits on the material world». Από πού άντλησε έμπνευση; Μα από τις φωνές που άκουγε συνεχώς στο σπίτι του και τα αλλόκοτα μεταφυσικά φαινόμενα που συνέβαιναν γύρω του. Όσο για την πιο τρομακτική υπερφυσική εμπειρία του, ήταν η γυναίκα που είδε στο δωμάτιο του με το μωρό στην αγκαλιά της και νόμισε πως ήταν η σύζυγος του και το παιδί τους, αν και αυτοί βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο. Κατατρομοκρατημένοι, συνειδητοποίησε τότε πως επρόκειτο για φάντασμα, το οποίο είδε, λέει, και η σύζυγος του λίγο αργότερα, πριν το πνεύμα εξαφανιστεί. Το σπίτι στο οποίο συνέβησαν αυτά ήταν πολύ παλιό και ο τραγουδιστής είναι πεπεισμένος ότι διαθέτει μια άκρως περίεργη ενέργεια.

Dan Aykroyd

Ο ηθοποιός φαίνεται πως κόλλησε το... μικρόβιο με τα φαντάσματα ήδη από το 1984, όταν κυκλοφόρησε η τεράστια κινηματογραφική επιτυχία του Ghostbusters.

Βέβαια, είχε δηλώσει ότι η σχέση του με τα μεταφυσικά φαινόμενα ήταν παλιότερη και βαθύτερη, καθώς τόσο ο πατέρας όσο και ο παππούς του καλούσαν συχνά πνεύματα στο σπίτι, καταγράφοντας μάλιστα εξαντλητικά τις συνεδρίες με τον κόσμο των νεκρών. Ο πατέρας του είχε γράψει ακόμα και βιβλίο για την επίκληση πνευμάτων και τη μεταθανάτια ζωή, κληροδοτώντας έτσι στο γιο του την αγάπη για το υπερφυσικό. Κι έτσι δεν δίστασε να κάνει λόγο για πνεύμα που έχει στοιχειώσει το σπίτι του και κάνει σκανδαλιές, μετακινώντας αντικείμενα και ανάβοντας ξαφνικά τις ηλεκτρικές συσκευές.

Halle Berry

Όταν η γνωστή ηθοποιός ενσάρκωσε την Dorothy Dandridge στη βιογραφική τηλενουβέλα οι θεωρίες συνωμοσίας έδιναν κι έπαιρναν ότι η ηθοποιός ήταν στην πραγματικότητα μετενσάρκωση της παλιάς συναδέλφου της, η οποία είχε φύγει από τη ζωή ένα χρόνο πριν γεννηθεί η Μπέρι. Πέρα από το γεγονός ότι έμοιαζαν πολύ, οι συνωμοσιολόγοι παρέθεταν το Όσκαρ που πήρε η Χάλι το 2002 και το οποίο είχε στερηθεί η Αφροαμερικανίδα συνάδελφός της το 1954, με την Αμερικανική Ακαδημία να μην τη βραβεύει επειδή ήταν μαύρη. Όλα αυτά είναι φυσικά ιστορίες για αγρίους, έλα όμως που και η ίδια η Χάλι Μπέρι ισχυρίστηκε ότι ένιωσε το πνεύμα της Ντόροθι να τη στοιχειώνει κατά τα γυρίσματα τη ταινίας! Και μάλιστα μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Το φάντασμα είδαν επίσης η οικιακή βοηθός της, αλλά και όλη η παρέα της ένα βράδυ, καθώς το επίμονο πνεύμα δεν έλεγε να ξεκολλήσει από το φόρεμα της, το οποίο φορούσε η Χάλι στην ταινία και το οποίο στη συνέχεια η σταρ κατέστρεψε προκειμένου να μην ξαναεμφανιστεί το πνεύμα της Dorothy!

Michelle Williams

Όταν πέθανε ο Heath Ledger το 2008, ο κόσμος συγκλονίστηκε από τον αιφνίδιο χαμό του, την ίδια ώρα που οι χολιγουντιανές διασημότητες έκαναν αμέσως λόγο για το φάντασμα του «Τζόκερ», που εμφανιζόταν στο πλατό των γυρισμάτων της ταινίας «Batman: The Dark Knight Rises»! Πολλοί ηθοποιοί της ταινίας ήταν πεπεισμένοι ότι ο Heath αρνιόταν να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και η Μισέλ Ουίλιαμς δεν δίστασε να δηλώσει ότι ο 28χρονος συντρόφου της την είχε επισκεφτεί τουλάχιστον δύο φορές μετά το θάνατο του! Το πνεύμα του Ledger έκανε την εμφάνιση του στο σπίτι της και της απολογήθηκε που έφυγε έτσι αναπάντεχα από τη ζωή, αφήνοντας τη μόνη να μεγαλώνει το παιδί τους. Η Michelle ένιωσε ανακούφιση και ισχυρίστηκε ότι οι επισκέψεις του εκλιπόντος τη βοήθησαν με το πένθος της.

Nicolas Cage

Ο εκκεντρικός ηθοποιός είχε κατατρομοκρατηθεί παλιότερα από ένα φάντασμα με πλούσια κώμη στη σοφίτα του σπιτιού του θείου του. Νεαρός ακόμα και άσημος ηθοποιός, ο Cage δήλωσε ότι είχε δει μια γυναικεία φιγούρα με περίεργα μαλλιά στη σοφίτα που κοιμόταν και στη συνέχεια άρχισε να ουρλιάζει. Σαν να μην έφτανε αυτό, αργότερα αγόρασε ένα σπίτι που, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, αποδείχθηκε πως ήταν στοιχειωμένο. Κι αυτό γιατί δεν ήξερε ότι η οικία που απέκτησε ήταν το πιο στοιχειωμένο σπίτι της Νέας Ορλεάνης! Εκεί είχαν βασανίσει και δολοφονήσει εκατοντάδες σκλάβους οι παλιότεροι ιδιοκτήτες του κατά το 19ο αιώνα, με όλα αυτά τα πνεύματα των αδικοχαμένων ανθρώπων να στοιχειώνουν έκτοτε το χώρο και να μην αφήνουν τον Cage να κοιμηθεί. Για το λόγο αυτό και φυσικά λόγω της οικονομικής καταστροφής του, ο Χολιγουντιανός σταρ πούλησε τελικά τη συγκεκριμένη οικία.

Johnny Depp

Άλλος ένας ηθοποιός που πιστεύει ακράδαντα ότι το πνεύμα ανθρώπου που υποδύθηκε στο σινεμά τον επισκέφθηκε όχι μία αλλά δύο φορές. Ήταν ο John Dilinger! Ο Depp δήλωσε ευγνώμων σε συνέντευξη του για τα γυρίσματα του «Public Enemies» που κράτησε στα χέρια του το αυθεντικό πιστόλι του γκάνγκστερ και ληστή τραπεζών, συνεχίζοντας κατόπιν λέγοντας ότι ένιωθε συνεχώς την απόκοσμη παρουσία του θρυλικού κακοποιού δίπλα του κατά τα γυρίσματα του φιλμ. Παρά το γεγονός ότι ο Depp έχει πρωταγωνιστήσει σε αμέτρητες ταινίες, αυτή ήταν η πρώτη και η μόνη που αισθάνθηκε την επίσκεψη φαντάσματος, καθώς, όπως έχει δηλώσει, δεν πίστευε στα φαντάσματα μέχρι να συμβεί το συγκεκριμένο περιστατικό.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved