Ανασκόπηση 2017: Οι γάμοι της χρονιάς στην ελληνική showbiz!
Fun Lists

Ανασκόπηση 2017: Οι γάμοι της χρονιάς στην ελληνική showbiz!

Η χρονιά που πέρασε ήταν γεμάτη λαμπερούς γάμους, με πιο... φαντασμαγορικούς από όλους αυτούς του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη και της Δούκισσας Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Στις αρχές της χρονιάς όμως, και συγκεκριμένα στις 22 Ιανουαρίου, η Μαριάντα Πιερίδη έβαλε το... τρίτο στεφάνι, αυτή τη φορά με τον σεφ Δημήτρη Κατριβέση. Η τραγουδίστρια έλαμπε από ευτυχία στον γάμο της που έγινε στον Άγιο Δημήτριο.
Ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, στις 14 Φεβρουαρίου παντρεύτηκε ο Κώστας Δόξας την εκλεκτή της καρδιάς του, και τότε έγκυο σύντροφό του Μαρία Δεληθανάση με πολιτικό γάμο παρουσία ελάχιστων συγγενών και φίλων.
Παρουσία στενών συγγενών και φίλων και απουσία φωτογραφικών φακών και καμερών έγινε ο γάμος της Σταρ Ελλάς Ισμήνης Νταφοπούλου με τον γοητευτικό εφοπλιστή Διαμαντή Αγγελάκη στις αρχές του περασμένου Μαΐου.
Ακολούθησε ο γάμος του Αλέκου Ζαζόπουλου με την αγαπημένη του Μαρία Αντωνοπούλου Άγιο Διονύσιο στο Μενίδι που έγινε στις 29 Μαΐου.

Το ίδιο σαββατοκύριακο του Μαΐου ο Γιάννης Κότσιρας και η Κατερίνα Πέρρου παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα. Το μυστήριο έγινε στο εκκλησάκι της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού στη Ραφήνα, ενώ βάφτισαν και τον μόλις έξι μηνών γιο τους με κουμπάρα την αδελφή του τραγουδιστή.

Η Μάρω Λύτρα παντρεύτηκε το περασμένο Ιούνιο τον αγαπημένο της Θεόφιλο Παπαδόπουλο στον Ιερό Ναό της Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Παρκ Εξτένσιον, στο Μόντρεαλ.
Συγγενείς κα φίλοι ήταν στην ωραιότερη στιγμή της ζωής του ζευγαριού. Η Μάρω με εντυπωσιακό νυφικό έλαμπε από ευτυχία, ενώ ο Θεόφιλος με μπλε σκούρο κοστούμι και λουλούδι στο πέτο με δυσκολία έκρυβε την συγκίνηση του.
Και ύστερα ήρθε ο γάμος της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη για να δώσει άλλο νόημα στο καλοκαίρι μας καθώς ήταν πραγματικά λαμπερός και πολύ ρομαντικός! Το ζευγάρι παντρεύτηκ στη Μύκονο στις 10 Ιουνίου όπου συγγενείς και φίλοι ήταν εκεί για να «μοιραστούν» μαζί τους την πιο ευτυχισμένη στιγμή της κοινής τους ζωής.
Η νύφη επέλεξε ένα λευκό νυφικό, κομψό στη μέση που άνοιγε προς τα κάτω και έμοιαζε με πριγκιπικό, με πέπλο μακρύ δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη και ο γαμπρός κοστούμι σε γκρι απόχρωση. Την παρουσιάστρια συνόδευσε στην εκκλησία ο πατέρας της, Νίκος και φυσικά η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά συγκινητική.
Μία εβδομάδα μετά, ο Βασίλης Λιάτσος και η Έλενη Καρποντίνη ενώθηκαν και με τα ιερά δεσμά του γάμου καθώς λίγο πριν γεννηθεί ο γιος τους, είχαν παντρευτεί και με πολιτικό.
Το ζευγάρι, λάμποντας από ευτυχία υποδέχτηκε τους εκλεκτούς καλεσμένους του σε μία σεμνή τελετή στο όμορφο πέτρινο εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας στην Ιπποκράτειο Πολιτεία ενώ αμέσως μετά ακολούθησε η βάφτιση του γιου του που πήρε το όνομα Αιμίλιος όπως βέβαια ο γνωστός παππούς του Αιμίλιος Λιάτσος. Η Ελένη Καρποντίνη έλαμπε μέσα στο λιτό αλλά υπέροχο νυφικό της όμως και ο Βασίλης Λιάτσος έδειχνε πολύ ευτυχισμένος στο πλευρό της. Με την παρουσία τους σε αυτές τις όμορφες στιγμές τους τούς τίμησαν ο Μάρκος Σεφερλής με τηνΈλενα Τσαβαλιά, η Λίνα Δρούγκα, ο Στέλιος Κρητικός με τη σύζυγο και την κόρη τους, η Μαρία Σταματέρη, η Σόφη Πασχάλη αλλά και ο Νίκος Μακρόπουλος ο οποίος συνοδευόταν από τη σύντροφό του Γιούλη Τάσου.

Στις αρχές Ιουλίου έγινε ένας ακόμα γάμος, αυτή τη φορά... μυστικός! Ο λόγος για τον γάμο του Γιάννη Γιοκαρίνη με την αγαπημένη του Σοφία Μιχαλοπούλου στην Κέρκυρα. Ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, επτά χρόνια μετά τον πολιτικό του γάμο με την αγαπημένη του, που είχαν κάνει στην Πινακοθήκη Περαιά, αποφάσισαν να παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο σε μια ρομαντική τελετή στο νησί των Φαιάκων. Ήταν κλειστός ο γάμος τους μιας και παρόντες ήταν μόνο κουμπάρος και δυο φίλοι τους, όπως πρώτο το nassos blog ανέφερε πρώτο. Κουμπάρος του ζευγαριού ο επί σειρά ετών φίλος και συνεργάτης του Γιάννη Γιοκαρίνη, Γιώργος Παγιάτης.
Ακολούθησε ο πιο πολυαναμενόμενος γάμος της χρονιάς, αυτός του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη. Στις 3 Ιουλίου, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο εκκλησάκι της βίλας της Μαριάννας και του Βαρδή Βαρδινογιάννη στην Εκάλη, οι οποίοι ήταν και οι κουμπάροι του ζευγαριού. Το ζευγάρι μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και τέσσερα παιδιά, αποφάσισε να παντρευτεί ανήμερα των γενεθλίων της Κάτιας, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στην έπαυλη Βαρδινογιάννη. Η Κάτια Ζυγούλη επέλεξε να φορέσει ένα ρομαντικό νυφικό, δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ παρανυφάκια ήταν τα παιδιά τους. Και οι δύο δεν έκρυψαν λεπτό πως ένας από τους λόγους που αποφάσισαν πια να παντρευτούν ήταν πως το ζητούσαν τα παιδιά τους. Και διάλεξαν για ημερομηνία γάμου την ημέρα των γενεθλίων της Κάτιας, συμβολικά. Καλεσμένοι στον λαμπερό γάμο της χρονιάς ήταν εκπρόσωποι του χώρου της πολιτικής, της τηλεόρασης, της μόδας και του τραγουδιού. Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στους υπέροχους κήπους όπου πάνω στα τραπέζια υπήρχαν καρτελάκια με τον τίτλο ενός γνωστού τραγουδιού του Σάκη Ρουβά, ξεχωριστό για κάθε τραπέζι.
Ο Σάββας Πούμπουρας με τη σύντροφό του, Αρετή Θεοχαρίδη παντρεύτηκαν λίγες ημέρες μετά, τον Ιούλιο, στην Πέγεια της Πάφου.
Ο γάμος ήταν πολιτικός σε στενό οικογενειακό κύκλο με λίγους φίλους και ακολούθησε δεξίωση. Ο παρουσιαστής ήθελε να παντρευτεί στην Πάφο από όπου κατάγεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Την ίδια ημέρα με τον Σάββα Πούμπουρα παντρεύτηκε και η Χριστίνα Αλούπη τον εκλεκτό της καρδιάς της Κωνσταντίνο Κέφαλο. Τον παραμυθένιο τους γάμο, οργάνωσαν σε κτήμα στη Θεσσαλονίκη όπου βάφτισαν λίγο αργότερα και τον κούκλο γιο τους!
Η νύφη έλαμπε μέσα στο δαντελένιο νυφικό της που έφερε την υπογραφή της Anastasia Dosi ενώ τα μαλλιά της είχε επιμεληθεί ο Τρύφωνας Σαμαράς και το μακιγιάζ της η Ράνια Μπουντούρη.
Η Χριστίνα ήταν λίγο αγχωμένη στην αρχή, όμως όταν αντίκρισε τον άντρα της ζωής της ηρέμησε και όλα πήγαν κατ’ ευχή. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν άτομα από το στενό οικογενειακό κύκλο του ενώ νονοί του μικρού που βαφτίστηκε Ανδρέας ήταν η αδελφή του γαμπρού και ο καλός τους φίλος Αντώνης Χατζηαντωνάς. Αμέσως μετά ακολούθησε δεξίωση στην οποία οι εκλεκτοί καλεσμένοι απόλαυσαν υπέροχες γεύσεις αλλά και διασκέδασαν με την ψυχή τους.
Στις 21 Ιουλίου, ένωσαν για πάντα τις ζωές τους ο Γιάννης Βαρδής και η σύντροφός του, Νατάσα Σκαφίδα ενώ συγχρόνως έκαναν και τη βάφτιση της κόρης τους. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο νησί όπου γνωρίστηκαν, τη Λίμνο και κουμπάρος τους ήταν ο στενός τους φίλος Γιώργος Λιανός. Από τους καλεσμένους που ξεχώρισαν ήταν και η παρουσία του Κώστα Αναγνωστόπουλου, τον οποίο γνωρίσαμε ως... Μαχητή στο Survivor.
Εκείνες τις ημέρες παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα και ο Γιώργος Σεϊταρίδης την ανερχόμενη συνάδελφο του, Όλγα Θανασιά.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Κισσού στο Πήλιο, εκεί δηλαδή που ζει έχοντας λιγοστούς καλεσμένους. Εκείνο που εντυπωσίασε ήταν τα στέφανα, που ήταν σαν κορώνες και θύμιζαν βασιλικούς γάμους.
Μυστικός ήταν και ο γάμος της Βίκυς Παπαδοπούλου με τον Θάνο Τοκάκη. Η λαμπερή πρωταγωνίστρια και ο τιμημένος με Βραβείο Χορν ηθοποιός τον οποίο γνωρίσαμε ως... γαμπρό του Πέτρου Φιλιππίδη στο πολύ επιτυχημένο σίριαλ "50-50" μέσα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στο Νησί της Αποκάλυψης, την Πάτμο. Σε ένα άλλο νησί, αυτή τη φορά των Κυκλάδων και συγκεκριμένα την Αντίπαρο, παντρεύτηκαν η Άννα Μπουσδούκου και ο Σταύρος Ιωαννίδης.
Ακουγόταν εδώ και καιρό πως πάνε για γάμο και τελικά έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Επιθυµία τους ήταν το µυστήριο να τελεστεί σε κλειστό κύκλο καλεσµένων, παρουσία περίπου 60 στενών συγγενών και καλών φίλων τους. Με διακριτικότητα το ζευγάρι, που συζεί ήδη στην Αθήνα, ετοίμασε τον γάμο του σε ένα ροµαντικό ξωκλήσι του πανέµορφου νησιού των Κυκλάδων. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στην ομώνυμη περιοχή, με την νύφη να φθάνει εκεί με καΐκι, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε το γαμήλιο πάρτι.
Έχουμε φτάσει πλέον ημερολογιακά στον Σεπτέμβρη και οι γάμοι είναι πολλοί. Στις αρχές του συγκεκριμένου μήνα παντρεύτηκε Κατερίνα Μουτσάτσου, η οποία μένει πια στο Λος Άντζελες. Η ηθοποιός που είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον Charles Como και έχουν ήδη αποκτήσει και ένα γιο, έκανε και θρησκευτικό γάμο στην Αίγινα με την παρουσία ελάχιστων φίλων και συγγενών σε εκκλησάκι του νησιού.
“Λίγο νωρίτερα, ορθόδοξος γάμος” έγραψε στο Instagram η Κατερίνα Μουτσάτσου και πόσταρε την εν λόγω φωτογραφία από το εκκλησάκι του Αγίου Νεκτάριου στην Αίγινα, στην οποία απεικονίζεται ντυμένη στα λευκά και είναι έτοιμη να πετάξει τη νυφική ανθοδέσμη
Μία εβδομάδα μετά παντρεύτηκε και η Ελένη Τσολάκη τον σύντροφό της, Παύλο Πετρουλάκη. Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στο Island της Βάρκιζας όπου έγινε και η δεξίωση. Η παρουσιάστρια έζησε την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της περιστοιχισμένη από αγαπημένα της πρόσωπα. Τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Βασίλης Μπουλούμπασης και το μακιγιάζ της η Ρούλα Σταματοπούλου. Η κουμπάρα Χρύσα Καλπάκη επέλεξε ένα σατέν μακρύ φόρεμα με όλη την πλάτη έξω. Τη νύφη συνόδευσε ο πατέρας της που έλαμπε από ευτυχία. Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα κατάλευκο μακρύ νυφικό με τεράστια ουρά και τα μαλλιά της τα είχε κάτω με ελαφριά μπούκλα.
Γάμο μέσα στον Σεπτέμβριο είχαμε και για την κόρη της Άντζελας Δημητρίου και τον σύντροφό της, Φώτη Λόση στη Γλυφάδα. Υπέρλαμπρη η Λαίδη Άντζελα συνόδευσε την κόρη της στην εκκλησία και την καμάρωσε νυφούλα. Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση με την τραγουδίστρια να ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες. Η Όλγα Κιουρτσάκη έλαμπε στο κατάλευκο νυφικό της.
Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου η τραγουδίστρια Τζο Λαζοπούλου με τον Άρη Αλευρά, στη Γλυφάδα. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον Ιούλιο του 2016 και ένα χρόνο μετά παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο. Μετά τον γάμο τους, βάφτισαν τον γιο τους, ο οποίος πήρε το όνομα Μύρωνας. Τα μυστήρια έγιναν με την παρουσία συγγενών και ελάχιστων στενών φίλων.

Για το τέλος αφήσαμε τον πιο... απίθανο γάμο γιατί έγινε το καλοκαίρι και το πήραμε... είδηση στα τέλη φθινοπώρου! Ο λόγος για τον γάμο της Αθηναίδας Νέγκα η οποία αποκάλυψε μόνη της το ευχάριστο γεγονός χωρίς όμως να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τον άντρα που «Καλοκαίρι 2017. Ο,τι καταλαβαίνετε. Χωρίς καλεσμένους δεν το ξανασυζητώ και το διαψεύδω διακρίνεται χιπστεροσύζυγος», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας την οποία πόσταρε με τον κούκλο γαμπρό να στέκεται στο πλευρό της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved